Vanhempain vartti 28.3.2017
Julkaistu: 29.03.2017 00.00

Vanhempain vartti 28.3.2017

Vanhempain vartissa runsaasti vanhempia paikalla, mikä on todella hyvä. Kävimme muutamia asioita läpi.

Kimmon terkut: Lahti Soccer heinäkuun eka viikonloppu, Kaikilta pelaajilta arpajaispalkintoja 10kpl vaikka ei tulisi pelaamaan. Ne vanhemmat joiden lapset pelaa tulee talkoo työtä n. 2-3h. Alustava ilmoittautuminen Socceriin avattu, että tiedämme monella joukkueella lähdemme.

Reetan terkut: Varustetilaus menossa vielä ehtii perjantaihin mennessä ilmoittaa tilauksen. Etenkin pelipaita ja shortsit.

Caron terkut: Muistakaa tarkistaa ennen harkkoja tarvitseeko pallo pumpata ja pumpatkaa. JA muistakaa ilmoittaa jos lapsi ei tule treeneihin.

JOPOX-Pukukoppi Otamme käyttöön kohta. Kännykkään saatavilla kaupasta Jopox App missä näkyy harjoitukset sekä pelit ja muut tapahtumat. Viestintä tulee myös sitä kautta. Voimme lähettää myös pikaviestejä sitä kautta mitkä näkyy puhelimessa samantien, esim harkkojen peruuntumisessa. Jokaisen pelaajan vanhemman on käytävä ilmoittautumassa tapahtumiin/harkkoihin sen kautta. Oletus asetuksena on ettei lapsi osallistu ellei sitä käy muuttamassa. Myös laskut löytyvät sieltä. Tähän liittyen tulee jokaisen spostiin viesti jossa tunnukset. Aluksi ainakin vanhemmat käyttää sovellusta, kun tytöt isompia nii he pääsevät itse laittamaan tuleeko treeneihin.

Ensi kauden maksut/ Varainhankinta:

Ensi kaudelle tulee n. 150€ joukkuemaksua per pelaaja. Tällä kaudella voi tehdä talkoita ja pienentää omaa summaansa. Sovittiin että korvaus 75€/talkoovuoro

Nyt Talkoona on tarjolla Snack Point voileipäkakkujen teko 9.4 ja 7.5 klo 8-16:30 Ryhmään tarvitsee 10henkilöä. Ryhmiä voi olla useampia. Molempina päivinä ryhmiä voi olla 3kpl. Ilmoittautumiset auki molempiin päiviin. 9.4 ilmoittautuminen auki vain 30.3 asti ja myöhempään tapahtumaan 7.4 asti.

Lisäksi kesällä myös tulossa SummerUp talkoot, tästä lisää tulossa myöhemmin, mutta sitovat ilmoittautumiset joukkueen sivuille.

Extreme Run viime keväänä mietimme jos olisimme tyttöjen kanssa lähtenyt Vantaalle Extreme Run tapahtumaan, se on lapsille tarkoitettu. Nyt ajoissa liikkeellä ja voitaisiin mennä joukkueena, niin monta kun tyttöjä lähtee. Olisi joukkueena jotain mukavaa tekemistä muutakin kuin jalkapallo. Esterata ei pitkä maksimissaan 2km ja saa juosta useamman jos haluaa/kerkiää. Sovimme Rahastonhoitajan kanssa että joukkue maksaa tyttöjen osallistumisesta 5€, eli tytöille jää maksettavaksi 35€. Tapahtumaan tervetuleita sisarukset, serkut, yms. Näille hinta 40€.

Otin myös tästä samalla joukkueellemme varainhankinnan, Eli joukkue saa myydystä lastenlipusta 10.50€. Ei mitään minimi myyntimäärää. Näitä voi siis esim sisarukset hankkia. Liput tulevat meidän kautta. Ja jos joku vanhempi/ muu aikuinen aikoo lähteä aikuisten juoksuun saamme myös näistä 15€/juoksija rahaa. Vanhemmat maksavat muistaakseni 55€. Lisätietoja voi katsella www.extremerun.fi

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi