Kallioinen jatkaa FC Reippaan talenttivalmentajana
Julkaistu: 19.09.2017 00.00

Kallioinen jatkaa FC Reippaan talenttivalmentajana

FC Reippaan talenttivalmentajana toimii seuraavat kaksi vuotta Joni Kallioinen. Pesti on jatkoa aiemmalle kaksivuotiskaudelle. Palloliiton myöntämä talenttivalmentajatuki kohdistuu nuoruusvaiheessa oleviin 13-15-vuotiaisiin poikapelaajiin. Nyt myönnetty tuki kattaa vuodet 2018-19. FC Reippaan yhteistyöseurana talenttitoiminnassa on FC Lahti.

Kallioisella on pitkä kokemus nuorten pelaajien valmennuksesta ja hän on suorittanut UEFA A-valmentajakoulutuksen. Hänet on valittu mm. Palloliiton vuoden poikajoukkueen valmentajaksi. Palloliiton näkökulmasta Kallioinen nähdään yhtenä ansioituneimmista talenttivalmentajista. Myös FC Reipas on ollut erittäin tyytyväinen talenttivalmentajan toimintaan pelaajakehityksen näkökulmasta. Seuran pelaajia on valittu aiempaa enemmän Huuhkajapäiville ja kilpajoukkueiden tulokset ovat selkeästi parantuneet.

Talenttivalmennustukea haki kaikkiaan 48 seuraa, joista 43 täytti hakukriteerit. Tukea myönnettiin 17 seuralle nuoruusvaiheen (13-15-v.) toimintaan. - Olemme keskellä toimintakulttuurin muutosta, jossa tavoitteena on nostaa päivittäistoiminnan vaatimustasoa. Alueellisten pelaajapolkujen osalta on tärkeää kitkeä seurakateus kokonaan ja mahdollistaa laadukas valmennus seurayhteistyön kautta pelaajan jokaisessa ikävaiheessa, toteaa Palloliiton pelaajakehityspäällikkö Hannu Tihinen.

Palloliitosta kiiteltiin myös FC Reippaan hakemusta, jota luonnehdittiin yhdeksi parhaimmista. Nuoruusvaiheen tukea saaneet seurat – FC Espoo, FC Honka, FC Inter, FC Jazz Juniorit, FC Reipas/FC Lahti, FF Jaro, HJK, Ilves, JJK Juniorit, KuPS, KäPa, OLS, RoPS, SJK-juniorit, TPS Juniorit, VJS, VPS Juniorit.

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi