Julkaistu: 30.04.2017 00.00

Ohjeita piirisarjaotteluihin (Musta, Oranssi)

Piirisarjaottelut ovat Palloliiton virallisia otteluita ja niitä koskevat tarkemmat säännöt kuin harjoitus- tai turnausotteluita.

Peliasuna on FC Reippaan pelipaita, pelishortsit ja pelisukat. Kylmällä säällä näiden alla voi käyttää kokomustaa (ei esim. tummansinistä) lämpöalusasua. Vieraspeleihin mukaan otetaan aina myös lyhythihainen FC Reippaan musta harjoituspaita, jota käytetään tarvittaessa vieraspelipaitana. Turvallisuussyistä pelaajalla ei saa olla kaulassa tuubihuivia yms. pelin aikana. Peliasun ollessa puutteellinen tuomarilla on mahdollisuus estää pelaajan osallistuminen otteluun. Peliasun päälle puetaan FC Reippaan verryttelypuku, jotta joukkue on pukeutumiseltaan yhtenäinen. Tuomari kiinnittää huomiota myös turvallisuuteen, joten säärisuojien puuttuminen estää osallistumisen otteluun. Pelaajalla ei saa olla myöskään koruja tms. esineitä, jotka voivat vahingoittaa pelaajaa itseään tai vastustajaa. Jos on hankkinut juuri uudet nappulakengät, niin niitä ei kannata laittaa ensimmäistä kertaa jalkaan piirisarjapelissä, jotta ne ehtivät muotoutua.

Joukkueen tekninen alue ottelussa on varattu vain ja ainoastaan pelaajille ja joukkueen toimihenkilöille. Palloliiton sääntöjen mukaan teknisellä alueella saavat olla vain ne henkilöt, jotka on kirjattu ottelupöytäkirjaan. Vanhemmat tai muut ottelua seuraavat henkilöt eivät siis saa tulla tekniselle alueelle.

Vierasotteluihin on hyvä ottaa mukaan eväitä, mutta herkkujen syöminen on ennen otteluita kielletty.

Mahdolliset sairastapaukset tai loukkaantumiset tulee ilmoittaa valmentajille mahdollisimman pian ennen otteluita, jotta he ehtivät nimetä korvaavan pelaajan. Sairaana ei saa pelata.

Vieraspeleissä korvaus autonkuljettajille on 10eur/poika.




Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi