Julkaistu: 01.12.2016 00.00

20.11 Muistio vanhempainvartista

C Reipas P09-08 vanhempainvartti 20.11.2016

Puhetta johtivat vastuuvalmentaja Rami Mäkelä ja joukkueenjohtaja Jani Tuukkala.

Yleisesti treenikäytännöistä:

Harjoitusvuorot tiistaina ja sunnuntaina jatkuvat vuoden loppuun, mahdollisesti kauden loppuun. Keväällä saattaa tulla kolmas treenivuoro.

MM-kisojen aikaan 4-6 viikkoa suurhalli kiinni. Mukkulassa normaalit treenit, toinen treeni voi olla hankifutista tai jotain muuta.

Apuvalmentajia saa aina tulla lisää. Ei tarvitse osata, opastetaan hommaan. Tammikuun seuraleirin aikana järjestetään apuvalmentajille koulutusta.

Pajulahden seuraleiri kannattaa merkitä jo kalenteriin 28.1. Vanhemmille on omaa ohjelmaa.

Joukkueenjohtajan terveiset

Uudet pelaajat: ilmoittautukaa Jani Tuukkalalle, jani.tuukkala@fcreipas.fi, jotta saadaan mm. vakuutukset kuntoon.

Talkootöitä ja osallistumisia tulee jokaiselle. Jotta homma pyörii, kaikkien vanhempien panosta tarvitaan.

Omia pelitällejä varten perustetaan kahviot (2 krt / kausi). Kahviotuloilla saadaan katettua kahden pelikerran hallimaksut (150 eur).

Rahastonhoitajana on Petra Ruonakoski, petra.ruonakoski@fcreipas.fi

Kahviovastaavaksi saatiin kaksi henkilöä: Maarit Rautio ja Katja Hattunen .Kahviovastaavan työnä on organisoida kahvion pito tapahtumissa (kahvin keitto, tarjottavat, työvuorot ym.)

Lahti Soccer tulee taas kesällä! Jokaisella ikäluokalla on oma vastuualueensa. Seura järjestää koulutuksen. Jos poika osallistuu Lahti Soccer peleihin, silloin perheestä osallistutaan omalla panoksella Lahti Soccer viikonloppuun 30.6.-2.7.2017.

Lahti Soccer vastaavaksi saatiin Anne Mäkinen. Hienoa!

Muistetaan, että yhdessä tekemällä mahdollistetaan poikien pelaaminen joukkueessa (

Vuosiohjelmasta

Harjoituspelejä/pelitällejä pyritään järjestämään kerran kk.

itsenäisyyspäivänä ei pelejä 6.12.

Arvio 6 turnausta: Kisapuisto Cup, Karuselli touko- & syyskuussa, Lahti Soccer, elokuussa mahdollisesti Masto Cup sekä helmi-maaliskuussa joku cup.

Lisäksi Reippaan kesäfutis kesäkuussa on joukkueen jäsenille maksuton.

Kauden lopettajaiset / syysrieha tai muu syksyllä.

Varusteista

Varustevastaava on Lotta Ahosmäki. Karisman Stadiumin takaosassa on Team Sales osasto, jossa tuotteita voi käydä katsomassa.

Päätettiin ottaa joukkueelle yhtenäinen takki (n. 40 eur). Lotta tuo takkimallin sekä pelipaidan ja sortsit näytille seuraaviin su-treeniin. Peliasu (sortsit, sukat ja pelipaita) on kaikille välttämätön. Kaikki tilaukset tehdään Lotan kautta kerralla.

Peliasun tilaukset sähköpostilla lotta.ahosmaki@gmail.com. Tärkeät tiedot: pelaajan nimi ja numero, pelipaidan, sortsien ja sukkien koko merkittynä.

Jos haluaa nimellä ja numerolla varustetun harjoituspaidan (kun on saanut vahvistuksen pelinumerosta) voi sen käydä itse teettämässä Lahden Mainospaidassa, Kariniemenkatu 23, p. 03-7525 535, avoinna ti-to klo 10-15. Tilatessa maininta FC Reippaan harjoituspaita, hinta on 20 euroa.

Tiedotus

Joukkueen nettisivut on pääasiallinen tietolähde. Seuraa verkkosivuja aktiivisesti. Sivuilla kerrotaan mm. harjoitukset, turnaukset, ilmoittautumiset, muutokset tms. www.fcreipas.fi/joukkueet/3629

Otteluihin pääsee pelaamaan aina, kun on aktiivinen ja seuraa nettisivuja.

Joukkueenjohtaja lähettää myös sähköpostia tärkeistä asioista.

Maksuista

Turnauksia tulee tuplasti enemmän viime vuoteen verrattuna. Lisäksi apuvalmentajille kustannetaan yhtenäiset takit.

Joukkueen omia menoja mm. turnausmaksuja katetaan joukkuemaksuilla. Joukkuemaksu on nyt 110 euroa. Yhteensä koko kauden maksu on 484 euroa, josta 2.12. eräpäivänä maksuun tulee 256,50 ja huhtikuussa 227,50 euroa. Budjetissa on varauduttu myös 1-2 talkootyöhön. Jotta lisämaksuja ei tarvitse kerätä kauden lopussa, talkootyö / myynnit ovat välttämättömiä.

Varainhankintavastaava on Jouni Salminen.

Laskut lähetetään sähköpostitse. Jos maksuista on kysymyksiä tm., voi ottaa yhteyttä FC Reippaan toimistoon Esa Lehikoiseen.

2.12.2016

21.4.2017

Toimintamaksu koko vuosi 2017

+172,5+172,5=345

Jäsenmaksu / FC Reipas

20


Pelipassi

5

Vakuutus

4

Joukkuemaksu

55+55=110

YHTEENSÄ

256.5+227.5=484


Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi