Julkaistu: 12.11.2017 00.00

Bonusta 3% seuralle Stadiumin ostoista - Lue lisää!

Tue Seuraasi - Bonusta Kaikille

Nyt on avautunut loistava mahdollisuus tukea omaa Seuraansa. Kaikista Seuran, seuran jäsenten, perheiden ja tukijoiden Stadiumilla tehdyistä ostoista kertyy 3% bonusta suoraan Seuralle. Hienointa on se, että ostoksen tekevä tukija saa myös pitää oman henkilökohtaisen bonuksensa. Bonusta kaikille, samasta ostoksesta.

Jotta Seuran jäsen tai tukija voi tukea Seuraansa on hänen oltava Stadium kanta-asiakas, Stadium Member. Tällöin hän voi valita tuettavan Seuran osoitteessa www.stadium.fi/teamsales seuraamalla sivustolla löytyviä ohjeita. Mikäli seuran jäsen tai tukija ei ole vielä Stadium kanta-asiakas voi hän liittyä kanta-asiakkaaksi myymälässä tai osoitteessa www.stadium.fi ja seurata sivustolta löytyviä liittymistä koskevia ohjeita. Jäsenyys on tietysti kortitonta ja maksutonta.

Myös ostot jotka ovat tehty 14 päivää ennen liittymistä ovat bonusoikeutettuja. Stadium.fi sivustolta löytyvältä jäsensivustolta, kohdasta ”minun sivuni”, on asiakkaalla mahdollisuus reaaliaikaiseen tuen seurantaan. Tuettavia Seuroja voi olla samanaikaisesti jopa 4kpl (valittuaan useamman seuran jakaantuu bonus tasaisesti kaikille) Tuettavan Seuran on oltava Team Stadium jäsen. Lisätietoa ja tarkemmat jäsenehdot ovat esillä sivustolla www.stadium.fi

Lisätietoja osoitteesta www.stadiumteamsales.fi

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi