15
SYY
16.30
FC Lahti A, P20 SM

FC Reipas YJ - FC Inter  4 - 0

Kisapuisto Stadion TN

Otteluennakko: FC Lahti A - FC Inter

Jos syksy on ollut lämmin sään puolesta, on se ollut vähintäänkin kuuma myös lahtelaisen jalkapallon kannalta. FC Lahti A on kolme kierrosta ennen ASM-sarjan loppua kärkipaikalla ja lauantaina pelataan jälleen. Kisapuistoon saapuu myös mestaruustaistelussa oleva FC Inter Turusta.


FC Lahti A nappasi edellisellä kierroksella murskavoiton vierasottelussa SJK:a vastaan. Irfan Sadik aloitti maalitehtailun puolen tunnin kohdalla ja tuplasi Lahden johdon vielä ensimmäisellä jaksolla. Jasin Assehnoun siirsi mustapaidat jo 3-0-johtoon toisen jakson alussa ja Nuutti Laaksonen iski hattutempun reilussa kymmenessä minuutissa tunnin pelin jälkeen. Näin ollen 6-0-voitto pitää Lahden yhä SM-sarjan piikkipaikalla. Kun sarjaa on jäljellä nää kolme ottelua, on Lahti varmistanut jo mitalin.


FC Lahden hyökkäys on ollut tulessa koko kauden. Lahtelaishyökkäys on onnistunut maalaamaan 15 ottelussa 56 kertaa ja kolmikko Sadik-Martinen-Kult löytyykin maalipörssin kärkisijoilta. Myös Lahden puolustus on ollut tiivis, sillä mastokaupungin pojat ovat joutuneet antautumaan sarjassa toiseksi vähiten, 20 kertaa. Vain toisena oleva Ilves on päästänyt vähemmän maaleja.


Vierailija FC Inter kohtasi edellisellä kierroksella kotonaan Kuopion Palloseuran. Arttu Heinonen vei KuPS:n aivan ottelun alussa johtoon, mutta Kasperi Nevä tasoitti pelin puolen tunnin kohdalla. Inter painosti ensimmäisen jakson lopun, mutta ei saanut maalia. Toisella jaksolla KuPS rankaisi turkulaisten virheistä kahdesti ja purjehti voittoon.


Inter on sarjassa kolmantena kuusi pistettä Lahtea jäljessä ja taistelee yhä jopa mestaruudesta. Turkulaiset ovat latoneet SM-sarjassa 31 maalia ja päästäneet 21. Interin parhaat maalintekijät ovat olleet Ansu Sherrif ja Oliver Kangaslahti, jotka kumpainenkin ovat osuneet kuusi kertaa.


Joukkueet kohtasivat kevätkierroksella Turussa kesäkuun puolessa välissä. Irfan Sadik vei Lahden johtoon tunnin kohdalla, mutta Samuli Linjos osui ottelun lopussa kahdesti ja Ansu Sherrif kertaalleen. Näin ollen Lahdelle jäi Turun vierailusta varmasti hampaankoloon.


FC Lahti A – FC Inter 15.9.2018 kello 16.30 Kisapuistossa!

Tilastot

4 - 0

FC Inter
(4-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi