Lahti lämmittää Kisapuiston kentän tammi-helmikuussa
Julkaistu: 20.01.2015 00.00

Lahti lämmittää Kisapuiston kentän tammi-helmikuussa

Lahden kaupunki on päättänyt lämmittää Kisapuiston tekonurmen tammi-helmikuussa 2015. FC Reipas ajoi asiaa syksyn aikana yhdessä FC Kuusysin, Lahden Lyseon ja Yhteiskoulun kanssa.

Jalkapallon junioriseurojen pelaajamäärät ovat kasvaneet koko ajan ja talven laadullisesti hyvät olosuhteet ja vuorot ovat olleet seuroille riittämättömät. Kisapuiston kentän lämmityksestä hyötyvät myös keskustan alueen koulut (LYK, Lyseo).

Kisapuiston lämmityspäätös edesauttaa sitä, että lapset ja nuoret voivat osallistua laadukkaaseen harrastukseen kohtuullisen matkan päästä kotoa riittävän isoissa tiloissa.  Harrastusmahdollisuuksien parantaminen kentän lämmittämisen muodossa on myös Lahden kaupungin strategian mukaista toimintaa, jossa painopisteenä on lapsiystävällisyys.

- Lasten harrastustoiminnan tukeminen on kaupunginkin näkökulmastakin tärkeää ja strategiamme mukaista toimintaa, toteaa kaupunginhallituksen puheenjohtaja Ilkka Viljanen.

Lahden kaupungin strategia 2025

”Vahvistetaan ja profiloidaan vetovoimaa luovia vapaa-aika-, kulttuuri- ja urheilupalveluita ja tapahtumia sekä niihin liittyvää yritystoimintaa - Pääpaino on lapsissa, nuorissa ja nuorissa aikuisissa sekä suurissa liikunta- ja urheilutapahtumissa.”

 
Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi