FC Lahti B:n SM-sarjapaikka omissa käsissä
Julkaistu: 26.03.2015 00.00

FC Lahti B:n SM-sarjapaikka omissa käsissä

FC Lahden B-nuorilla on edessään tärkeä viikonloppu omassa SM-karsinnassaan. Pikku-Kuhnureiden SM-sarjapaikka on omissa käsissä. Juha-Pekka Ojalan valmentama joukkue matkustaa lauantaina PKKU:n vieraaksi Keravalle. Joukkueet ovat tasapisteissä SM-karsinnan pohjoislohkossa sijalla neljä ja viisi.

Ottelun voittaja varmistaa paikkansa ensi kesän SM-sarjaan. Jos ottelu päättyy tasan, KJP:lla on mahdollisuus ohittaa molemmat seurat voittamalla oman ottelunsa. FC Lahden paikka kuuden parhaan joukossa on jo varmistunut. Se takaa paikan jatkokarsintaan.

B-nuoret ovat napanneet kahdeksasta karsintaottelusta neljä voittoa, tasapelin ja hävinneet kolmesti. Parhaista tehoista on vastannut Tino Rantanen, joka on viimeistellyt hienot 11 kertaa. Sillä pidetään maalipörssin kakkossijaa.

Jatkokarsinnassa lohkojen 5. sijoittuneet joukkueet kohtaavat toisen lohkon 6. sijoittuneet. Karsintaottelut pelataan yksiosaisina lohkossaan 5. sijoittuneen kotikentällä. Etelälohko on ollut niin tasainen, että mahdollisia jatkokarsintavastustajia on vielä peräti kuusi.

LA 28.3. klo 13.00 PKKU – FC Lahti, Kalevan Urheilupuisto

B-nuorten SM-karsinnan tulospalvelu

 
Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi