Viisipilkkuseitsemän prosenttia Kannattajina
Julkaistu: 15.04.2015 00.00

Viisipilkkuseitsemän prosenttia Kannattajina

Viikonloppuna viirupaitayhteisö sai hienosti nostettua Kannattajiensa määrää. Nyt 5,7% seuramme pelaajien lähipiiristä on ilmoittautunut. Tuo määrä tarkoittaa yli 50 kannattajaa, mutta potentiaalia huomattavasti suurempiin määriin vielä on. Eniten kannattajia on tällä hetkellä LMV:lla.

Ilmoittatumisaikaa on huhtikuun loppuun. Jokainen ääni merkitsee, sillä viime vuonna yhdenkin äänen rahallinen arvo oli erittäin merkittävä.

NÄIN ILMOITTAUDU

HUOM! Kannustajaksi voivat liittyä ainoastaan Osuuskauppa Hämeenmaan asiakasomistajatalouden pääjäsenet, ei talouteen kuuluvat rinnakkaiskortit tai muiden osuuskauppojen jäsenet

  1. Mene S-kanavan etusivulle S-kanava.fi Kirjaudu sivun yläreunasta Omalle S-kanavalle. Voit siirtyä Omalle S-kanavalle myös S-Pankin verkkopankista.
  2. Kirjautumiseen tarvitset S-tunnuksen. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta voit luoda sen klikkaamalla kohtaa: Luo uusi S-tunnus.
  3. Jos olet unohtanut salasani, käytä Unohtuiko salasana -toimintoa
  4. Siirry Omalla S-kanavalla välilehdelle Bonus ja ostot
  5. Valitse sivuvalikosta kohta Kannustajaksi ilmoittautuminen.
  6. Valitse tuettavien yhteisöjen/seurojen listasta seura, jolle maksettavaa tukea sinä haluat Kannustajana kasvattaa.
  7. Klikkaa "Päivitä tiedot" -painiketta.

Lisätietoja saat tarvittaessa Hämeenmaan asiakasomistajapalvelusta, puhelin (03) 8130 304 (ma-pe 8-16) tai heidän verkkosivuiltaan

 
Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi