Pelaajien kehityksenseurantatapahtumat alkavat Pajulahdessa
Julkaistu: 25.08.2015 00.00

Pelaajien kehityksenseurantatapahtumat alkavat Pajulahdessa

FC Reipas ottaa uuden askeleen pelaajakehitystoiminnassaan. Seura lähtee mukaan Helsingin piirin toteuttamaan toimintaan, jossa sovelletaan SHA:ssa (Sami Hyypiä -akatemia) kehitettyjä toimintatapoja. Pelaajakehitystapahtumat järjestetään Pajulahdessa.

Tuleviin syksyn tapahtumiin osallistuu ikäluokat P2002-04. Jokaisesta ikäluokasta voi toimintaan osallistua joukkueellinen pelaajia. Pääasiassa kehitystoiminta koskettaa ikäluokkien Oransseja ryhmiä. Helsingin piirin toteuttaman kevennetyn SHA-konseptin etuja ovat mm. etäisyys sekä maltilliset kustannukset. Viirupaitojen lisäksi toiminnassa ovat mukana helsinkiläiset PPJ, LPS, IHU, FC Kontu, MPS ja IF Gnistan.

Seurantatapahtumat järjestetään seuraavasti

  • P04 - 27.-29.9.
  • P03 - 4.-6.10.
  • P02 - 6.-7.10.

Pajulahdessa toteutettavia toimenpiteitä ovat mm. SHA:ssa kehitetyt testaukset ja pelitoiminta. FC Reippaan osalta tätä toimintaa johtaa ja koordinoi Petri Kurki. Liikuntatieteiden maisteri Kurki on suorittanut UEFA B-valmentajatutkinnon sekä toiminut seurassa usean vuoden ajan Fortum Tutorina ja kykykouluvalmentajana. Hänen kanssaan tiiviissä yhteistyössä toimivat Palloliiton talenttivalmentaja Joni Kallioinen ja seuran valmennuspäällikkö Jyrki Maisonlahti.

Uuden pelaajakehitystoiminnan lisäksi FC Reippaan pelaajan polku sisältää runsaasti erilaisia jo vakiintuneita toimintoja. Olemassa olevia toimintoja ovat mm. kyky- ja taitokoulut sekä talenttivalmentajatoiminta, mentaalivalmennus, nuoren urheilijan terveystarkastukset, FC Lahti- sekä Ahkera-yhteistyö. Viirupaita-stipendirahaston kautta kansainvälinen yhteistyö on myös aktiivista. Rahaston mahdollistama on tehty jo noin 50 pelaaja- ja valmentajavierailua ulkomaille.

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi