Laatuseurajärjestelmän auditointi pidettiin tiistaina
Julkaistu: 02.09.2015 00.00

Laatuseurajärjestelmän auditointi pidettiin tiistaina

FC Reipas on yksi 31 suomalaisesta jalkapalloseurasta, jotka on valittu Palloliiton laatuseurajärjestelmä-hankkeeseen. FC Reipas on ollut mukana hankkeessa jo sen pilottivaiheesta asti vuodesta 2012. Ohjelmaan kuuluu vuosittainen auditointi. Tämän vuoden auditoinnin suoritti Palloliitosta Henri Alho ja Taneli Haara.

Viirupaidat saavutti tason kolme vuoden takaisessa arvioinnissa. Tiistaisessa auditoinnissa tarkasteltiin seuran mahdollisuuksia nousta tasolle neljä viisiportaisessa arvioinnissa. Arvioinnin kolme pääkategoriaa ovat seuran hallinto, urheilutoiminta sekä viestintä ja markkinointi. Aivan kaikissa kategorioissa ei saavutettu nelostasoa, mutta kovin kaukana siitä tasosta ei olla ja sen tavoittaminen on erittäin realistista.

Laatuseurajärjestelmän tarkoituksena on tukea seuroja pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen toimintaan, jonka pohjana on vahva seuraidentiteetti. Palloliitto resurssoi mukana olevia seuroja merkittävillä summilla, jotka ohjautuu talenttivalmentajien palkkaukseen.

Seuraohjelmasta lisätietoa mm. ohjelmassa mukana olevat seurat täältä seuraohjelma.fi

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi