Kallioinen jatkaa FC Reippaan talenttivalmentajana
Julkaistu: 24.11.2015 00.00

Kallioinen jatkaa FC Reippaan talenttivalmentajana

Suomen Palloliitto päätti viime viikonlopun liittovaltuuston kokouksessaan seurat, joille se jakaa talenttivalmentajatukea tuleville kahdelle vuodelle. FC Reipas löytyy valittujen seurojen listalta. Näin ollen Joni Kallioinen jatkaa oranssi-mustien parissa laadukasta talenttivalmentajan työtään. Kolmen seuran yhteistyö muuttuu hieman, sillä talenttikuviossa viirupaitojen yhteistyöseurana jatkaa vain FC Lahti.

Palloliiton tukimuoto ohjaa seuroille kaikkiaan 600 000 euroa. Uusi talenttivalmentajakausi alkaa ensi vuoden alusta ja kestää vuoden 2017 loppuun. Käytännössä liitto maksaa talenttivalmentajan palkan. FC Reipas, FC Lahti ja Palloliitto ovat olleet erittäin tyytyväisiä Kallioisen aiempaan panokseen. Liiton puolelta Kallioinen nähdään yhtenä ansioituneimmista talenttivalmentajista

Kallioisen toimenkuva kohdistuu kenttätyöhön nuorten pelaajien kehittämiseksi Palloliiton ja FC Reippaan valmennuslinjan mukaisesti. Talenttivalmentajat toimivat läheisessä yhteistyössä Palloliiton aluevalmentajien kanssa ja raportoivat Hannu Tihiselle, joka toimii Palloliiton pelaajakehityspäällikkönä.

Lahtelaislähtöisellä Kallioisella on pitkä kokemus nuorten pelaajien valmennuksesta. Vuonna 2011 hänet mm. valittiin Palloliiton vuoden poikajoukkueen valmentajaksi. Tuolloin Kallioinen luotsasi FC Reippaan A-nuoret SM-hopealle. Hän on myös toiminut usean vuoden FC Lahden liigajoukkueen valmennustiimissä. Parhaillaan Kallioinen on tutustumassa brasilialaisen suurseuran Fluminensen toimintaan.

Palloliitto tiedottaa aiheesta tarkemmin, kun kaikkien tuen piiriin päässeiden seurojen valmentajavalinnat on saatu tehtyä.

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi