Kari Helander puhuu vanhemmille seuraleirillä
Julkaistu: 11.12.2015 00.00

Kari Helander puhuu vanhemmille seuraleirillä

FC Reipas järjestää seuraleirin Pajulahdessa tammikuun 30.-31. päivä. Leiri on osa seuran juhlavuotta, sillä ensi vuoden synttäriluku on 20. Viipurin Reipas, jonne FC Reippaankin juuret ulottuvat, täyttää 2016 puolestaan 125-vuotta.

Leirille on järjestetty ohjelmaan kaikille viirupaita-yhteisön jäsenille. Kari Helander tulee puhumaan kaikille vanhemmille aiheesta Onnellinen urheilija. Helanderin osuus on lauantaina klo 11.15 alkaen Pajulahden auditoriossa. Helander toteaa seuraavaa. Mm. näihin aiheisiin hänen osuudessaan pureudutaan.

- Lapset on valmennettu, valmentajat on valmennettu - entä vanhemmat? Emme voi jättää heitä huomioimatta. Ei vanhempien rooli ole vain kuskata, kustantaa ja kannustaa. Vanhemmatkin tarvitsevat tukea. Lapsen harrastus voi viedä yllättävän paljon energiaa, vaikka se tuo myös paljon iloa.

Kaikki vanhemmat isolla joukolla mukaan. Pelaajille on varattu jalkapallohalli sekä molemmat isot liikuntasalit koko leirin ajaksi. Joukkueenjohtajat pitävät oman palaverinsa. Valmentajia leirillä kouluttaa Joonas Kolkka ja Joni Kallioinen.

Isolla ryminällä messiin, tehdään yhdessä hieno viikonloppu.

Kari Helanderin verkkosivut

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi