Julkaistu: 24.04.2016 00.00

Mustan vanhempain vartti 12.4.2016

Tässä vanhempainvartin muistio

Meitä oli hienosti reilupuolet vanhemmista ja poikiakin oli lauma ;) katselemassa moottoripyöriä ja ihastelemassa moottoripyörämuseon uusittuja tiloja! Hienoa!

1) piirisarja pelit

Laitan oheen piirisarja listan minkä valmentajat ovat tehneet! Siitä näkyy myös että kaikilla on yhtä paljon pelejä ja ettei kukaan pelaa enempää kuin toinen!

Samaisessa listassa on kotipeleihin merkitty oranssilla kahviovuorolaiset. Meillä on 4 kotipeliä jolloin kaikki osallistuvat kerran kahvion pitoon (4-5 perhettä kerralla Jolloin tehtävä ei ole älyn suuri ) Kassa on minulla ja se toimitetaan minulle sen jälkeen.

Muutoin kahvikassit liikkuvat ( kirsillä taitavat juuri nyt olla!)

Vieraspeleihin 3 kpl lähdetään ensisijaisesti toimihenkilöiden kyydillä, toki jokainen saa myös mennä tarvittaessa itsekseen. Tästä on kuitenkin hyvä informoida valkkua/jojoa jotta osaamme laskea kyydit oikein! Kyytimaksu on edelleen sen 10€

Kotipeleihin olemme hahmotelleet arpajaisia! Muutama palkinto /peli - jos perheillä on hyviä palkintoja niin ilmoitusta vaan! Hong kong on luvannut tarjota muutaman palkinnnon!

2) Lahti Soccer 2016

Pelaamme Jalkarannan kentällä 04 ikäluokan kanssa.

10 arpajaispalkintoa /pelaaja ( menevät kisapuistoon ja patomäkeen)

Toivotaan kaikkien innokkuutta ja osallistumista talkoisiin.

3) Ulkomaan turnausta edelleen pohdimme.

Nyt parhaimmaksi paikaksi on nousemassa McDonalds cup Västeråsissa, 14-16.10 ( ei ole syysloma vaan pitkä viikonloppu! ) Hinnastoa vielä tutkaillaan Mutta omavastuu on 200 € kieppeillä!

Esa, Janne, Jukka,Josef, Kirsi ja Pia

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi