FC Reippaan kasvatti Jasse Tuominen BATE Borisoviin
Julkaistu: 14.03.2017 00.00

FC Reippaan kasvatti Jasse Tuominen BATE Borisoviin

FC Reippaan kasvatti Jasse Tuominen on allekirjoittanut 3-vuotisen sopimuksen valko-venäläisen BATE Borisovin kanssa. Jassen (186 cm, 75 kg) pääasiallinen pelipaikka löytyy hyökkäyksestä. Hän oli viime kaudella FC Lahden tehokkain maalintekijä kymmenellä onnistumisella. Sitkeä Tuominen on kokenut urallaan yhden vakavamman jalkavamman, mutta on taistellut sieltä itsensä unelmansa äärelle.

- FC Reippaasta on kultaiset muistot hienosta ikäluokastamme. Reipas oli hieno valinta pienenä. Siitä voi kiittää paljon Joel Meroa, joka houkutteli mukaan. Onhan FC Reipas kova kasvattajaseura. Historia varmasti puhuu puolestaan tässä kohtaa, kertoo hyväntuulinen Tuominen.

Tuominen on FC Reippaan vahvan P95-ikäluokkan kasvatteja. Kyseinen ikäluokka nappasi vuonna 2009 Nike Premier Cupin hopeamitalit. Samasta ikäluokasta myös Joel Mero pääsi vuonna 2013 ulkomaille Borussia Mönchengladbachiin.

Tuomisella löytyy Suomen edustustehtäviä tililtään muutamia. U18-ikäluokassa hän puki Suomi-paidan päälleen kolmesti ja U21-maajoukkueessa seitsemän kertaa. Jasse on ollut vakiokalustoa FC Reippaan kauden päättäjäisten palkintoseremonioissa. Kaudella 2012 hänet palkittiin koko seuran lupaavimpana juniorina sekä 2013 koko seuran parhaana.

BATE Borisov voidaan luokitella eurooppalaiseksi suurseuraksi. Se on ollut mukana Champions Leaguen lohkovaiheessa peräti viisi kertaa viimeisen seitsemän vuoden aikana.

Lue FC Lahden uutinen ja videohaastattelu aiheesta - http://www.fclahti.fi/uutiset/2017/03/14/jasse-tuo...

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi