FC Reippaalle Palloliiton talenttivalmentaja- ja Fortum-tutor tuet
Julkaistu: 22.08.2017 00.00

FC Reippaalle Palloliiton talenttivalmentaja- ja Fortum-tutor tuet

FC Reipas saa tulevien kahden vuoden aikana Palloliiton tukea sekä talenttivalmentajan toimintaa, että Fortum Tutor-toimintaan. Palloliiton liittovaltuusto päättää seurat, jotka ovat oikeutettuja saamaan liiton tukea. FC Reipas haki tukea nuoruusvaiheen (13-15-v.) toimintaan sekä Tutor-toimintaan. Uusi talenttivalmennuksen tukikausi alkaa vuoden 2018 alusta ja on kaksivuotinen.

Talenttivalmennustukea vuosille 2018-19 haki kaikkiaan 48 seuraa, joista 43 täytti hakukriteerit. Tukea myönnettiin kaikkiaan 19 seuralle sekä kahdelle tyttöjen urheiluakatemialle. FC Reipas löytyy valittujen seurojen listalta. Oranssi-mustien yhteistyöseurana tässä toiminnassa on FC Lahti.

Fortum Tutor -ohjelma on lasten vaiheeseen suunnattu kehityshanke, jonka tavoitteena on alle 12-vuotiaiden valmennusosaamisen vaikuttavuuden vahvistaminen ja valmennuksen laadun nostaminen sekä omassa että lähialueen yhteistyöseuroissa. FC Reippaan yhteistyöseura tässä toiminnassa on Nastolan Nopsa. Tutorin työpanos vuoden aikana on 200 tuntia. Fortum Tutor -tukea haki yhteensä 63 seuraa ja tukea myönnettiin kaikkiaan 45 seuralle. Fortum Tutor –kausi alkaa jo 1.9.2017 ja jatkuu vuoden 2019 loppuun saakka.

Talenttivalmentajien toimenkuva kohdistuu kenttätyöhön nuorten pelaajien kehittämiseksi seuroissaan Palloliiton ja seurojen valmennuslinjan mukaisesti. Talenttivalmentajat toimivat läheisessä yhteistyössä Palloliiton aluevalmentajien kanssa ja raportoivat Hannu Tihiselle, joka toimii Palloliiton pelaajakehityspäällikkönä. Tavoitteena on päivittäisvalmennuksen vaatimustason ja laadun nostaminen, jotta seurat voivat tukea pelaajien polkua kohti omaa edustusjoukkuetta ja kansainvälisiä kenttiä.

Palloliiton uutinen aiheesta mm. kaikki tukeen oikeutetut seurat.



Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi