Petri Kurjen Fortum Tutor-ura jatkuu
Julkaistu: 10.10.2017 00.00

Petri Kurjen Fortum Tutor-ura jatkuu

Lahden Lyseon liikunnanopettaja Petri Kurki aloittaa jo yhdeksännen vuotensa FC Reippaan Fortum Tutorina. Seura on erittäin ylpeä siitä, että se saa käyttöönsä rautaisen valmennuksen ja kasvatusalan ammattilaisen osaamisen.

FC Reippaan yhteistyöseurana hankkeessa toimii Nastolan Nopsa. Tutorin työpanoksesta iso osa suuntautuu juuri Nopsan valmentajien sparraamiseen. Viirupaitayhteisössä ”Kuten” panosta suunnataan enemmän tyttöjoukkueiden valmentajille.
Tutor on valmentajan henkilökohtainen sparraaja. Tutor ei itse valmenna joukkuetta vaan omalla asiantuntemuksellaan tukee valmentajaa tämän valmennustyössä: kuuntelee, havainnoi ja antaa konkreettisia neuvoja.

Fortum Tutor -ohjelma on lasten vaiheeseen suunnattu kehityshanke, jonka tavoitteena on alle 12-vuotiaiden valmennusosaamisen vaikuttavuuden vahvistaminen ja valmennuksen laadun nostaminen sekä omassa että lähialueen yhteistyöseuroissa.

Fortum Tutor –tukea haki yhteensä 63 seuraa ja tukea myönnettiin kaikkiaan 45 seuralle. Fortum Tutor –kausi alkoi jo 1.9.2017 ja jatkuu vuoden 2019 loppuun saakka. Fortum Tutor -toiminta tukee suomalaisen jalkapallon strategian ydintä, jonka keskiössä on pelaajan menestyksekäs kehittäminen seuran laadukkaassa toimintaympäristössä sekä osaavien että koulutettujen lasten ja nuorten valmentajien määrän kasvu.

Palloliiton uutinen aiheesta
Lisää ohjelmasta Fortum Tutorin omilla sivuilla.

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi