Ohje varusteiden tilaamiseen
FC Reipas P15Julkaistu: 25.11.2022 23.05

Ohje varusteiden tilaamiseen

Ennen varusteiden tilaamista tulisi uusien pelaajien ensin valita pelinumero. Osoitteessa https://www.fcreipas.fi/joukkueet/10991 voitte katsoa, mitkä pelinumerot ovat varattuna muille pelaajille. Lisäksi varattuna ovat seuraavat, joita EI saa valita: 6, 60, 76, 21, 35. Ilmoittakaa varustevastaavalle tai joukkueen johtajalle, kun olette valinneet pelinumeron.

Treeni- ja pelivarusteet tilataan itse Intersportin Seurakaupasta https://seurakauppa.intersport.fi/mallisto/fc-reip.... Tilauksen, maksun ja toimituksen hoitavat pojan huoltajat. Seurakauppa toimii kuten useimmat verkkokaupat. Toimitus kestää n. 45 päivää + painatus. Pakolliset varusteet ovat pelipaita, pelishortsit, pitkät sukat ja lyhythihainen oranssi treenipaita. Pitkähihainen musta paita ja pitkät mustat trikoot kuuluvat kylmillä ilmoilla (alle +15 astetta) peliasun alle. Ne voi ostaa myös muualta. Voitte tilata myös muita varusteita Seurakaupasta, jos haluatte. Saatavilla on esim. pitkähihainen treenipaita, verkka- ja tuulipuvut, paksumpi takki ja palloreppu. Seura suosittelee yhtenäistä seuran vaatteisiin pukeutumista mm. pelimatkoilla.

Varusteita voi käydä sovittamassa Karisman Intersportissa. Pyydä kassalta mallivarusteet. Sukkia ja kerrastoja saa ostettua ko. Intersportista suoraan mukaan. Seurakaupan käyttöön liittyvissä kysymyksissä parhaiten osaa auttaa seurakauppa.karisma@intersport.fi. Varustevastaavalle voi myös pienellä kynnyksellä laittaa viestiä.

Kunnes omat varusteet saapuvat, voi treeneissä käyttää muita siihen sopivia vaatteita. Peleihin joukkueella on muutama varapelipaita ja muut varusteet peleihin lainataan tarvittaessa.

Terveisin,

Kaisa

Varustevastaava

FC Reipas P15

tuominenkaisa@gmail.com

p. 044-3701863 (WhatsApp)