Tietoa turnauksista ja kevään harkkavuoroista!
Julkaistu: 28.03.2017 00.00

Tietoa turnauksista ja kevään harkkavuoroista!

Moro!

Kevät etenee vauhdilla ja kohta päästään ulos neppailemaan. Pari juttua joukkuetta koskien:

  1. Likat eivät osallistu ensi viikonloppuna 1.-2.4. ulkona pelattavaan Kispi Cupiin, kuten alun perin oli tarkoitus. Sen sijaan otetaan ensimmäiset kosketukset turnausmuotoiseen joukkuepeliin 7.4. perjantaina, jolloin pelataan Kuusysin kanssa jo aiemmin meinattu miniturnaus Suurhallissa. Tästä tulee vielä lähemmin tarkempaa aikataulua, mutta klo 16 jälkeen joka tapauksessa pelataan.
  2. Seuran toimintamaksun toinen erä tulee maksettavaksi huhtikuun alkupuolella. Rahastonhoitaja Kaitsu laittaa postia aiheeseen liittyen. Tässä erässä laskutetaan myös (n.60-70€) peliasut, josta päästäänkin kohtaan...
  3. ...kolme, eli seuraavissa treeneissä, sunnuntaina 2.4. on pelipaitojen sovituskokoja mukana. Jos ette pääse paikalle, koot ovat 128, 140, 152, joten ilmoitelkaa vaikka sähköpostilla, mikä on teille sopivin. Samaan syssyyn ostetaan yksi setti maalivahdinvarusteita (paita + hanskat) tulevia turnauksia varten.
  4. Seuraavat harjoitukset 2.4. ovat hieman erilaiset, sillä ne pidetään ulkona, Lepakkolaavulla, joka sijaitsee Jalkarannan / Urheilukeskuksen metsäalueella. Kokoonnumme Jalkarannan Salen pihalla jo klo 9, josta kävelemme kohteeseen. Lapsille (ja aikuisillekin) kannattaa laittaa sellaiset vaatteet, joissa sopii remuta pihalla. Palloja ei tarvita mukaan, mutta jos haluaa syödä eväitä tai vaikkapa paistaa laavulla makkaraa, sellaista kannattaa ottaa mukaan.
  5. "Ulkotreeneissä" Sofia kertoo myös lisää ensi lauantaisin alkavista oheisharjoituksista.
  6. Huhtikuun loppuun saakka harjoitukset jatkuvat Mukkulan alakoulun salissa, mutta toukokuussa treenit siirtyvät TORSTAILLE klo 18:00 -19:30 ja ulos Liipolan koulun uunituoreelle tekonurmikentälle.
  7. Toukokuussa, 13. päivä pelataan sitten myös ensimmäinen ihan oikea turnaus, ja vieläpä Vantaan Koivukylässä, kun tyttöjen joukkue on mukana Karuselli-turnauksessa, joka meidän osaltamme on yksipäiväinen, ja sarjassamme pelaa yhteensä 13 joukkuetta. Lisätietoja Suomen Palloliiton sivuilta.

Jos on kysyttävää / kommentoitavaa, laita postia ari.hautaniemi@fcreipas.fi

Ari, JJ

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi