Valokuvausta ja Pajulahden leiriä
Julkaistu: 20.12.2017 00.00

Valokuvausta ja Pajulahden leiriä

Heippa kaikki vanhemmat!

Viime lauantaina oli syyskauden viimeiset treenit Lotilassa. Syksy meni nopeasti! On ilahduttavaa, että meidän porukassamme on koko joukko vapaaehtoisia vanhempia tekemässä erilaisia asioita ja yhteisistä pelisäännöistä on pidetty kiinni hienosti. Uudet pelaajat (ja valmentajat) ovat päässeet hyvin sisään jengiin, mikä on merkki siitä, että myös ensi vuonna harrastukseen pääsee helposti sisälle, joten vinkkejä vaan siskoille ja kavereille! Tammikuussa tapahtuu, joten alla lisätietoja valokuvaukseen ja Pajulahden seuraleiriin liittyen:

Ylimääräinen valokuvaus

Viime lauantaina oli myös FC Reippaan järjestämä valokuvaus Karismassa. Sain seuralta sellaista viestiä, että kuvaajilta tuli erittäin positiivista palautetta siitä, kuinka hienosti kaikki joukkueet toimivat kuvauksissa (on kuulemma hieman erilaisiakin seuroja). Koska kaikki eivät päässeet paikalle lauantaina, seura järjestää ylimääräisen kuvauksen! Pelaajakuva on siinä mielessä ihan hauska juttu, että tulevaan seuran jäsenkorttiin tulee pelaajan kuva, ja jos ei ole ollut kuvauksessa, kortti on kuvaton. Tässä alla tietoa tuosta kuvauksesta:

  • Maanantaina 8.1. Suurhallilla
  • Klo 17.30-19.00
  • Pelaaja voi mennä paikalle em. aikahaarukan sisällä valokuvauslappu täytettynä (lappuja seuran toimistolta!)

Toivottavasti tuohon mennessä on saatu Stadiumilta jo kaikille halukkaille viralliset peliasut.

Pajulahden seuraleiri

FC Reippaan järjestämä SEURALEIRI järjestetään Pajulahdessa 27.-28.1. eli lauantaina ja sunnuntaina. Toiveissa on, että koko joukkue on mukana, ainakin meille osoitetuissa jutuissa, joissa on valmentajan johdolla ohjelmaa. Vanhempien osalta ei ole erityisiä vaatimuksia, mutta tietysti lasten valvontaan on ihan hyvä osallistua. Lisäksi lauantaiaamupäivään on tulossa luento, jonka sisältö ja ajankohta tarkentuvat lähiaikoina. Aikataulut ovat meidän joukkueen osalta seuraavat:

Lauantaina 27.1.2018

  • klo 10 - 11 Jalkapallohalli
  • klo 15 - 16 Voimistelusali - kehonhallinta

Sunnuntaina 28.1.2018

  • klo 10.30 - 11.30 Jalkapallohalli
  • klo 13.30 - 14.30 Tennishalli

Vanhempaintapaamisessa oli puhetta, että ainakin osa lapsista (ja vanhemmista) voisi halutessaan jäädä tänne yöksi. Koska paikalla ovat kaikki ikäluokat, ja on ajateltu, että yöpyjiä ovat kaikki 2009 vanhemmat ikäluokat, voi olla ettei meille ole tilaa. Pajulahden majoituskapasiteetti on venytetty äärimmilleen. Selvittelen parhaillaan, onko meillä ylipäänsä mahdollisuutta olla tuolla yötä, mutta jos on, varaukset pitää tehdä 31.12. mennessä. HINTA: 78€/lapsi ja 91,10€/aikuinen. Yöpyminen + ruokailut LA lounaasta SU lounaaseen. Seuran suositus on, että yöpyvien valvomaan jäävien aikuisten kustannukset lisätään lasten maksuihin tai maksetaan ikäluokan varoista. Mikäli seuraleiristä on kysyttävää, suosittelen ottamaan yhteyttä suoraan Reippaan toimistolle: jarkko.koskinen@fcreipas.fi tai esa.lehikoinen@fcreipas.fi

Näillä puheilla, hyvää joulua kaikille!

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi