FC Lahti A ja FC Reipas A – kausi 2020
Julkaistu: 10.10.2019 00.00

FC Lahti A ja FC Reipas A – kausi 2020

FC Lahti A ja FC Reipas A (2000-02 -syntyneet)

Ilmoittaudu verkkolomakkeella FC Lahti A ja FC Reipas A -joukkueisiin. Ilmoittautuneista muodostetaan FC Lahti A ja FC Reipas A -joukkueet, jos pelaajamäärä on riittävä. KLIKKAA TÄSTÄ Ilmoittautumislomakkeeseen

  • Kaikki A-junori-ikäiset pelaajat paikalle harjoituksiin 15. ja 16.10.
  • Tiistaina paikalle pukukoppiin klo 17.30, jossa tulevan kauden infoa.
  • Tarkat ajat FC Lahti A-nuorten kalenterista https://www.fcreipas.fi/joukkueet/5976/kalenteri
  • Molemmat joukkueet aloittavat uuden kautensa marraskuun alkupuolella.

FC Lahti A

FC Lahti A on kilpajoukkue, joka pelaa SM-karsintasarjassa. Joukkueessa pelaa ikäluokan edistyneimmät pelaajat. Toiminnassa korostuu joukkuehenki, sitoutuminen joukkueen toimintaan, pelaajana kehittyminen ja intohimo lajia kohtaan. Joukkueessa edellytetään ympärivuotista, aktiivista, tavoitteellista ja sitoutunutta osallistumista harjoituksiin. Joukkueen harjoitusmäärät ovat suurempia kuin haastejoukkueiden. Kilpajoukkueissa peliaika ansaitaan pelaajan sen hetkisen osaamisen perusteella. Joukkue harjoittelee 4-7 kertaa viikossa.

FC Reipas A

FC Reipas A on haastejoukkue, joka pelaa piirin Kolmosessa/Nelosessa. Haastejoukkueet ovat tavoitteellisia joukkueita, jotka edustavat seuraa haastetasolla, jossa peliaika pyritään jakamaan tasaisesti. Toiminnassa korostetaan hyvää joukkuehenkeä ja yhdessä tekemistä sekä pelaajana kehittymistä. Haastejoukkueiden harjoitusaktiivisuuslähtökohta on hieman alhaisempi. Joukkue harjoittelee ympärivuotisesti. Joukkueesta on mahdollista päästä ylemmän sarjatason joukkueeseen. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa.

TIEDUSTELUT - toni.lindberg@fcreipas.fi tai 040 510 8695



Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi