FC Lahden Akatemiatoiminta laajenee B-junioreihin
Julkaistu: 20.06.2018 00.00

FC Lahden Akatemiatoiminta laajenee B-junioreihin

Käynnissä olevalle kaudelle aloitettu FC Lahden nuorten akatemiatoiminta laajenee tulevalla kaudella. Ensi kauden alusta A-nuorten lisäksi myös B-nuoret kuuluvat FC Lahden akatemiatoimintaan. FC Reipas hallinnoi siis FC Lahden A- ja B-nuorten joukkueita. Toiminnan urheilullinen vetovastuu on liigaseura FC Lahdella.

FC Lahti -johtoinen akatemiatoiminta kokoaa lahjakkaat ja tavoitteelliset nuoret FC Lahden A- ja B-nuorten joukkueiden piirissä tapahtuvaan toimintaan. Akatemia-toiminnan tavoitteena on valmistaa pelaajia liigapolulle laadukkaalla valmennuksella sekä tavoitteellisella toiminnalla yksilöä kehittäen FC Lahden valmennuskäytäntöjä ja pelitapaa noudattaen.

Akatemia-toiminnan pelaajat pelaavat kullekin pelaajalle parhaiten soveltuvassa joukkueessa, pääsääntöisesti FC Lahden A- ja B-nuorten joukkueissa. Pelipaikkana voi olla myös laina- tai farmijärjestely tai muut yksilöidyt ratkaisut. Akatemia-toiminnan valmennuksesta vastaavat joukkueiden omien valmentajien ohella FC Lahden liigajoukkueen valmentajat.

- Akatemia-toiminta on osoittanut paikkansa, liigajoukkuetta tukeva valmennuslinjaus ja valmentajiemme työ poikien parissa on oleellinen osa kehitystä kohti liigajoukkuetta. Nyt B-nuorten mukaan tulon myötä pääsemme entistä aiemmin auttamaan poikia FC Lahti -polulla. 16-17 -vuotiaina otetaan isoja askeleita, taustoittaa FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen akatemiatoiminnan muutosta.

Lisätietoja - Tomi Honkanen tomi.honkanen@fclahti.fi tai +358 400 843834

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi