Julkaistu: 05.04.2018 00.00

Aluesarja alkaa - pieniä käytännön asioita

Aluesarja alkaa ja joukkue pääsee hyvässä iskussa tositoimiin talven harjoittelun jälkeen. On hyvä muistaa taas muutamia käytännön asioita.

  • Pukukopissa pitää olla viimeistään 1h ennen peliä varusteet puettuna (pelipaita puetaan vasta lämmittelyn jälkeen). Jokainen muistaa ottaa mukaan pelipaidan, säärisuojat ja nappulakengät. Vieraspeleissä vieraspelipaitana toimii tarvittaessa musta harjoituspaita ja vieraspelisukkina oranssit harjoitussukat.
  • Peleissä asusteena käytetään FC Reippaan virallista peliasua (paita, shortsit ja sukat), joiden alla voi olla musta lämpöalusasu lämpötilan mukaan. Näiden päälle puetaan lämmittelyn ajaksi FC Reippaan veryttelyasu, jos lämpötila sitä edellyttää sekä vielä tarvittaessa FC Reipas toppatakki (vaihtopenkillä). Lämpötilan mukaan käteen myös mustat sormikkaat ja lämmittelyssä pipo.
  • Vieraspeleihin on myös syytä ottaa mukaan eväitä, jotta nälkä ei yllätä ennen peliä ja/tai sen jälkeen. Kotipeleihinkin on syytä tulla ravittuna, mutta ei vatsa ääriään myötä täynnä.
  • Palloliiton sääntöjen mukaan vaihtopenkille ja tekniselle alueelle saavat tulla vain ja ainoastaan ottelupöytäkirjaan merkityt pelaajat ja toimihenkilöt. Muilla ei tälle alueelle ole asiaa ja ottelun erotuomarilla on oikeus puuttua asiaan.
  • Kannustetaan omaa joukkuetta, mutta ei huudella asiattomuuksia. Viime vuonnahan erotuomari uhkasi kotipelissämme tyhjentää katsomon vastustajajoukkueen vanhempien asiattomien kommenttien vuoksi.
  • Peliaika on 2x40min.
  • Vaihdot, aiemmasta tiedosta poiketen edestakaiset vaihdot ovat edelleen käytettävissä.
Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi