Julkaistu: 08.10.2018 00.00

Reippaan C15 pojille ELL jatkosarjan voitto

C Reipas Oranssi varmisti ELL jatkosarjan voiton kauden viimeisessä pelissä Espoon palloseuraa vastaan.

Kisapuistossa 6.10. pelattu ottelu päättyi Reippaan 3-1 voittoon. EPS piti maalinsa puhtaana 1. puoliajalla, mutta 2. puoliajan alussa Alex Rantala hyödynsi EPSin huolimattoman purkupallon ja viimeisteli kotijoukkueen ensimmäisen maalin. Reipaan 2-0 ja 3-1 maaleista vastasi Miiko Mäyränen, joka teki jatkosarjassa 11 maalia. Niillä irtosi maalipörssin jaettu kärkisija.

ELL jatkosarja (syksy)

ELL sarja (kevät):

Kevään ELL sarjasijoitus oli 7. Sijoittuminen 6 parhaan joukkoon (mitalisarjaan) jäi 2 pisteen päähän.

Kauden päätavoitteena oli pääsy Kai Pahlman SM-lopputurnaukseen Tornioon. Elokuun alussa pelatussa turnauksessa Reipas voitti alkulohkon viimeisessä pelissä Turun Interin 2-0 ja nousi lohkokakkoseksi KuPSin jälkeen. Jatkopeleissä HJK ja FC Honka olivat liian kovia, mutta viimeisessä sijoitusottelussa Oranssi voitti kisaisäntä TP-47:n ja sijoittui tumauksessa sijalle 7. Sijoitus toi FC Reippaalla B-junioreiden SM-karsintasarjapaikan kaudelle 2019.