Perhefutis starttaa 17.9.
Julkaistu: 14.08.2018 00.00

Perhefutis starttaa 17.9.

Iloa, innostumista, intohimoa FC Reippaassa

FC Reippaan Perhefutis aloittaa uuden kautensa maanantaina 17.9. Toiminta on pyörinyt siis jo jonkin aikaa. Molemmissa ryhmissä on muutama vapaa paikka. Tiedustele info@fcreipas.fi Perhefutis-toiminta on tarkoitettu 2014-15-syntyneille tytöille ja pojille. Perhefutiksen keskiössä ovat ilo ja innostuminen sekä yhdessä tekeminen. Kaikkeen toimintaamme voi aina tutustua ilmaiseksi!

Perhefutis on tarkoitettu lapsi-aikuinen pareille. Perhefutiksemme vetäjänä toimii alan todellinen ammattilainen Leila Santero. Hän on ollut mukana lasten liikuttajana jo useita, useita vuosia mm. 8-vuotta Lasten Leikki ja Liikunta ry:ssä. Telinevoimistelutaustan omaava Santero toimii myös Viipurin Reippaan valmentajana sekä Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu lasten liikunnan kouluttajana.

PERHEFUTIS

  • 2014-15 -syntyneet tytöt ja pojat
  • Maanantaisin Salpausselän koulun sali klo 17-18 tai 18-19
  • Ryhmään voidaan ottaa max. 20+ 20 paria
  • Ohjaaja: Leila Santero
  • Hinta - 160 € / lapsi-aikuinen pari
  • Toimintakausi 17.9.-30.4

Hinta sisältää juomapullon,FC Reippaan harjoituspaidan, vakuutuksen (lapset) ja FC Reippaan jäsenkortin (lapset).

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, joka mahdollistaa kiireettömän hetken yhdessäoloon. Toiminnassa harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja ja tututustaan pallon käsittelyyn. Perhefutiksessa autetaan lasta oivaltamaan ja oppimaan itse ja yhdessä vanhemman kanssa kokeilemalla. On nähtävissä, että vanhemmilla on suuri merkitys lapsen liikkumisen tukijoina ja liikunnalliseen elämäntapaan kasvattajana.

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi