Esittely
Ottelutilastot
FC Lahti A Lahti - TPS
2019 - FC Lahti A - P20 SM
Klo 12:00 Kisapuisto Stadion TN
26
Tou

Otteluraportti: FC Lahti A kärsi kirvelevän tappion Tepsille


FC Lahti A kärsi kirvelevän 2-0-tappion ASM-sarjan ottelussa Kisapuistossa Turun Palloseuraa vastaan. Turkulaisten maaleista vastasivat Kasperi Tuomi ja Eemeli Elomaa. TPS nousi voitollaan sarjakärkeen, mutta sarja on yhä varsin tasainen.


Ottelu alkoi Lahden kannalta murheellisesti. TPS katkaisi lahtelaispuolustuksen harhasyötön ja Kasperi Tuomi karkasi nokikkain Joona Tiaisen kanssa. Tuomi sijoitti varmasti pallon maaliin ja TPS:n johtoon, kun ottelua oli takana vain reilut kaksi minuuttia.


Lahti hallitsi ensimmäistä jaksoa, mutta Mustapaitojen peliä vaivasi lukuisat harhasyötöt. Lahtelaisten paras paikka tuli noin 20 minuutin kohdalla, kun Tim Martinen antoi vapaapotkun ja Irfan Sadik puski pallon takatolpalta maaliviivaa myöden ohi. Myös Tepsillä oli paikkansa Lahden näennäisestä hallinnasta huolimatta. Terävästi kentällä esiintynyt Daniel Hörkkö voitti kaksinkamppailun ja pääsi kokeilemaan Tiaisen refleksejä. Tällä kertaa nuori lahtelaiskassari otti tyylikkään jalkatorjunnan. Hetkeä myöhemmin Hörkkö oli jälleen lähellä, mutta tauolle siirryttiin vieraiden 1-0-johdossa.


Toisella jaksolla Lahti jatkoi hallintaa. Parhaat paikat siunaantuivat Irfan Sadikille, mutta Lahti ei saanut punnerrettua palloa maaliin. Kotijoukkue sai myös muutaman hyvän kulmahässäkän, mutta TPS:n maalilla torjunut Olli Hakanpää oli tarkkana. Lopussa Lahti nosti hyökkäystä riskillä ja se kostautui. Kasperi Tuomi teki esityön ja Eemeli Elomaa purjehti lahtelaispuolustuksen läpi. Elomaa ampui komean kierteisen kudin rangaistusalueen rajalta aivan tolppaa hipoen ohi Joona Tiaisen ja katkaisi lahtelaisten kirin. Näin ollen kolme pistettä matkasivat Turkuun.


Tappiosta huolimatta Lahti jatkaa yhä hyvissä tarkkailuasemissa sarjan kuudentena. Pisteitä Pekka Lagerblomin luotsaamalla ryhmällä on kasassa seitsemän. TPS nousi sarjakärkeen 12 pisteellä. Seuraavana lahtelaiset kohtaavat Kisapuistossa Seinäjoen Jalkapallokerhon. Ottelu pelataan 30.5.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
FC Lahti A
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 
Kategoriat