FC Lahti B, Harjoitusottelu

FC Reipas - FC HONKA/3

KISAPUISTO STADION

Otteluraportti: FC Lahti B leikitteli 7-0-voiton Kisapuistossa

FC Lahti B leikitteli FC Honka/3:n nurin Kisapuiston auringossa lukemin 7-0 B-poikien Ykkösen ottelussa. Lahden Tymek Kuzniarek oli jälleen vireessä ja iski neljä maalia. Muut Lahden maalit merkittiin Kalle Munukalle, Sami Varjovirralle ja Onni Pekkaselle.

Ottelun alkuminuutit olivat varovan tunnustelevia, mutta ottelun merkittävin hetki tapahtui ensimmäisellä vartilla. Tymek Kuzniarek voitti pääpallon ja Asaad Babiker karkasi puolittaiseen läpiajoon. Hongan Santeri Arimo joutui kaatamaan Babikerin ja pallo vietiin pilkulle ja Arimon poistettiin kentältä suoralla punaisella kortilla. Kuzniarek upotti pallon pilkulta varmasti oikeaan alakulmaan ja siirsi Lahden 1-0-johtoon.

Honka tiivisti puolustustaan, mutta tiivis puolustuslinja kesti vain kymmenisen minuuttia ja seuraavaan kymmenminuuttiseen Lahti iski kolme maalia. Sami Varjovirta ja Alex Rantala alustivat ja Kuzniarek siirsi Lahden 2-0-johtoon. Seuraavan puolestaan teki kaksi minuuttia myöhemmin Varjovirta Miiko Mäyräsen syötöstä. Lahti osui vielä seuraavasta hyökkäyksestä, kun nopea vastahyökkäys päättyi Kuzniarekin komeaan yläkulmavetoon noin 20 metristä. Tauolle siirryttiin Lahden 4-0-johdossa. Hongan maalivahti Aatos Ekonen piti numerot edes näin tiukkoina.

Toisella jaksolla Lahti keskittyi lähinnä pallottelemaan. Tunnin kohdalla Onni Pekkanen katkaisi syötön ja ja sijoitti itse 6-0-maalin. Vartti ennen loppua Lahti pelasi pikkunättiä rangaistusalueella ja Kalle Munukka viimeisteli seuraavan maalin. Loppunumerot ampui Tymek Kuzniarek pari minuuttia ennen loppua rangaistusalueen rajalta. Hongan paras paikka tuli Theo Olivesille, mutta hänen vetonsa nousi hieman yli Lahden maalin. Mustapaidat olisivat myös toisella jaksolla voineet tehdä enemmän maaleja. Hongan maalivahdit ja maalipuut pitivät lukemat alle kymmenessä.

Voitolla Lahti nousi kymmeneen pisteeseen. Sarjasijoitus on tällä hetkellä viides. Seuraavana FC Lahti kohtaa paikallispelissä FC Kuusysin. Ottelu pelataan 8.9.2019 kello 13.00 Kisapuistossa.