FC Lahti B, Harjoitusottelu

FC Reipas - NJS

KISAPUISTO STADION

Otteluraportti: FC Lahti B kaatoi NJS:n

FC Lahti B otti komean kotivoiton sateisessa Kisapuistossa Nurmijärven Jalkapalloseurasta. Ottelun loppulukemiksi kirjattiin 3-0. FC Lahden maaleista vastasivat Eelis Penttilä, Daniel Koskipalo ja Tymek Kuzniarek.

Vierailija NJS oli ottelun alussa terävämpi. FC Lahti -vahti Nikita Volkov joutui heti alussa venymään Jami Parviaisen vapaapotkun aivan yläkulmasta. Jakson puoliväliä kohti Lahti sai käännettyä pelin ja Olli-Pekka Multasen laukaus vartin kohdilla tuotti NJS:n maalilla torjuneelle Rasmus Karjalaiselle pienoisia vaikeuksia. Myös seuranneesta kulmasta Lahti sai vaarallisen tilanteen.

Jakson puolivälissä Lahti onnistui. Alex Rantala pelasi pallon rangaistusalueelle Eelis Penttilälle. Penttilä näytti jo menettäneen pallon, mutta hän kampesi itsensä vetopaikkaan ja sijoitti pallon varmasti maaliin. Jakson loppua kohden Lahden painostus jatkui ja Mastokaupungin ylpeys kykeni luomaan hyviä paikkoja. Parhaat paikat tulivat Tuomas Kautoselle ja Alex Rantalalle, mutta tauolle lähdettiin Rasmus Karjalaisen torjuntojen ansiosta FC Lahden 1-0-johdossa.

Toisen jakson alku oli Lahdelta vahva ja NJS:n Rasmus Karjalainen piti vierailijoita pystyssä. NJS väsyi ja Lahti sahasi kerta toisensa jälkeen Palokärkien puolustusta rikki, mutta maalit nähtiin vasta viimeisellä kympillä. Ensin Miiko Mäyränen jatkoi Otto Salmensuun kulman takavasaralla maalille ja irtopallossa oli ensimmäisenä ensiminuutit tällä kaudella pelannut Daniel Koskipalo, joka latasi pallon voimalla verkkoon. Aivan ottelun lopussa Tymek Kuzniarek riisti pallon ja antoi jalan laulaa rangaistusalueen rajalta. Näin ollen Lahti nappasi komean 3-0-voiton.

Voitto nosti Lahden B-junioreiden Ykkösen B-lohkossa 16 pisteeseen. Se oikeuttaa viidenteen sijaan. Seuraavana FC Lahti B kohtaa 29.9. vieraskentällä Kouvolan Jalkapallon. Seuraava kotiottelu on puolestaan 5.10. jolloin Lahteen saapuu PEPO/IPS.