FC Lahti United matkaa Barcelonaan
Julkaistu: 11.02.2020 00.00

FC Lahti United matkaa Barcelonaan

FC Lahti United matkustaa torstaina Barcelonaan, jossa 2006-07-syntyneet pojat osallistuvat kivenkovaan International Carnaval Cupiin. Turnaus pelataan 20.-24.2. FC Reippaan P07-joukkueesta turnaukseen valittiin Ville Lehtinen, Osku Maukonen ja Niklas Tallberg. Lahtelaisväriä Espanjassa edustavat myös FC Lahti P06 -joukkueen Teemu Kettunen, Samuel Pasanen ja Akseli Puukko. Joukkueen toimintaa koordinoi FC Lahden Mika Sandberg.

United-joukkue pääsee heti alkulohkossaan kovaan testiin. Lohko D:ssa pelaavat myös Brommapojkarna (SWE), Espanyol (ESP) ja St. Kevin´s Boys (IRL). Muita huippuseuroja turnauksessa ovat mm. FC Barcelona, Chelsea, Genk, Sevilla, Valencia ja Maccabi Haifa.

International Carnaval Cup 2020

United -toiminnan tarkoituksena on tarjota yhteistyöseurojen lahjakkaille ja motivoituneille pelaajille polku Suomen huipulle FC Lahden liigaorganisaatiossa sekä sen jälkeen vieläkin pidemmälle kohti kansainvälisiä kenttiä. Yhteistyöseuralle tarjotaan mahdollisuus rakentaa pelaajille polku, jonka varaan tavoitteet voidaan rakentaa pitkäjänteisesti.

Pelaajan kehittyminen ja harjoittelu tapahtuvat pelaajan omassa seurassa – oman seuran johdolla ja valmennuksessa. United - yhteistyö tuo pelaajalle lisätapahtumia, joita yhteistyöseurat eivät välttämättä yksinään pystyisi tarjoamaan.

Lisää FC Lahti United-toiminnasta FC Lahden sivuilla.

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi