Mika Heino FC Reippaan fysiikkavalmentajaksi
Julkaistu: 28.11.2019 00.00

Mika Heino FC Reippaan fysiikkavalmentajaksi

Lappeenrantalainen Mika Heino aloittaa FC Reippaan fysiikkavalmentajana. Heinon työnkuvaan kuuluu FC Reippaan fysiikkavalmennuksen linjausten kehittäminen sekä FC Lahden pelaajapolkujoukkueiden fyysisen harjoittelun toteuttaminen A-pojista P14-ikäluokkaan. Heino vastaa myös FC Lahden liigajoukkueen pelaajien fyysisestä harjoittelusta ja toimii päävalmentaja Ilir Zenelin kakkosmiehenä joukkueen muussa valmennuksessa. Hänen ydinosaamistaan on pelaajien fyysisten ominaisuuksien kehittäminen.

Heino on valmentanut viimeiset neljä vuotta PEPO:a Kakkosessa. - Saavun Lahteen uteliaalla mielellä ja innoissani uudenlaisesta haasteesta. Koen, että pystyn tuomaan FC Lahdelle sekä FC Reippaalle sellaista fyysisen harjoittelun osaamista, jonka avulla molempia seuroja ja heidän yksilöitään pystytään kehittämään, sanoo Heino.

Myös Toni Lindberg liigajoukkueen valmennustiimiin

FC Lahden B-nuorten vastuuvalmentaja Toni Lindberg ottaa tulevalla kaudella lisää vastuuta myös liigajoukkueen valmennuksesta. Hän tuo oman panoksensa FC Lahden toimintaan Zenelin apuvalmentajana. - Liityn ilolla liigajoukkueen valmennustiimiin. Oma osaamiseni on vahvasti puolustuspelaamisessa ja joukkueen organisoinnissa. Lähden erittäin energisenä mukaan tukemaan FC Lahtea päivittäisessä tekemisessä, kertoo Lindberg.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli huokui tyytyväisyyttään valmennustiimin vahvistamisesta. - Olen erittäin iloinen, että saimme valmennusryhmäämme kaksi motivoitunutta ja työteliästä ammattilaista. Luotan, että meidän dialogi tulee toimimaan niin, että asioita myös kyseenalaistetaan, Zeneli pohtii.

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi