Jalkapallokoulu 2019 - Ilmoittaudu mukaan
Julkaistu: 07.03.2019 00.00

Jalkapallokoulu 2019 - Ilmoittaudu mukaan

FC Reippaan Jalkapallokoulu järjestetään kesällä 2019 arkipäivisin 3.-16.6. lähikentälläsi 5-11-vuotiaille (2008-14-syntyneille) tytöille ja pojille. Päätösturnaus Kisapuistossa 15.-16.6.

Viime kesänä futiskoulumme saimme imartelevaa palautetta. Palautevastauksissa futiskoulun yleisarvosanojen keskiarvoksi muotoutui kiitettävä 9,04. Päätösturnauksen arvostus nousi hieman korkeammalle arvosanan ollessa 9,08.

ILMOITTAUDU MUKAAN verkkolomakkeemme kautta Ilmoittautumislomake Jalkapallokoulun maksu on sitä edullisempi mitä aikaisemmin ilmoittaudut mukaan. Ole siis ajoissa liikkeellä.

Tarkoituksemme tuottaa lapsille iloa, luoda innostumista ja intohimoa liikuntaa sekä jalkapalloa kohtaan. Pienimpien lasten kanssa leikitään, kisaillaan ja pelataan paljon. Varsinaisia lajitaitoja käydään enemmän vanhempien lasten kanssa.

Ohjaajina koulussa on FC Reippaan ikäluokkien vastuuvalmentajia, liikunnanohjaajia sekä seuramme Palloliiton E-kurssin käyneitä omia junioreita. Alla muutama palaute ohjaajista viime kesältä.

  • Homma toimi ja poikani otettiin huomioon todella hienosti, vaikka välillä ei niin kiinnostanut pelata. Ja iso kiitos teidän koko porukalle, hienoa toimintaa kauttaaltaan!!
  • Aivan huikeat ohjaajat, kiitos
  • Ensinnäkin iso kiitos kärsivällisille ja innostaville jalkapallokoulun ohjaajille. Mielestäni heillä oli hyvä ote lapsiin ja jalkapalloon.
  • Jalkapallokoulun ohjaajille arvosanaksi kymppi plus! Nuoret ohjaajat olivat aidosti kiinnostuneita lasten opettamisesta ja kannustivat lapsia turnauksessa mahtavasti. Hienoa toimintaa!
Lisätietoja mm. kentistä ja hinnoista - Jalkapallokoulu 2019 -sivulla
Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi