Julkaistu: 06.02.2019 00.00

Helmikuun tiedote vanhemmille

Tervehdys vanhemmat!

Jatkossa tulette saamaan joka kuukausi päivityksen siitä, miten edellinen kuukausi harjoituksissa ja peleissä sujui. Päivityksessä käydään läpi myös tulevan kuukauden ydinkohtia, eli asioita mitä tulee tapahtumaan tai mitä tullaan harjoittelemaan. Päivitys tehdään aina Reipas 08 Musta joukkueen valmentajapalaverissa käytyjen asioiden pohjalta, eli nämä näkemykset perustuvat kaikkien meidän joukkueen valmentajien sekä toimihenkilöiden mielipiteisiin. Tiedotteiden tarkoituksena on lisätä teidän tietämystä siitä, mitä joukkueessa tapahtuu ja mitä harjoitellaan. Tätä tietoa voi hydöyntää esimerkiksi juttelemalla/kyselemällä omalta pelaajaltaan hieman enemmän asioita harjoituksista, mikä saattaa kannustaa pelaajia yrittämään vielä innokkaammin harjoituksissa.

Tammikuu sujui harjoituksissa joulu- ja marraskuuhun verrattuna todella hyvin. Pelaajat tulivat harjoituksiin harjoittelemaan, ja muu härvääminen (juttelu valmentajan päälle tai lumen syöminen) jäi vähäiseksi. Tammikuun harjoituksissa keskityttiin pelin avaamiseen, pallon syöttämiseen sekä oheisharjoittelussa lihaskuntoon ja venyttelyyn. Lihaskunnon ja venyttelyn osalta ollaan edelleen painotettu oikeiden tekniikoiden opettelua, mitä voitte myös kotona peräänkuuluttaa, mikäli näette poikanne tekevän näitä harjoitteita omatoimisesti.

Tammikuun pelit sujuivat niin tuloksellisesti kuin pelillisesti hyvin. Pelaajia kävi peleissä hyvin ja kaikki yrittivät omalla tasollaan loppuun asti. Tammikuun kenties suurin päänahka saatiin FC Reipas 08- oranssien kilpajoukkuetta vastaan tiukassa 2-1 voitossa. Pelit tuottivat taas paljon riemua ja iloa kaikille pojille.

Helmikuussa painopiste harjoittelussa siirtyy pelinavaamisesta maalintekoon sekä hyökkäämiseen. Maalintekoharjoittelua tukemassa meillä on käynnissä maalintekokilpailu, jossa pelaajat saavat kuvata videon tekemästään maalista. Kilpailu päättyy 17.2 ja valmennusryhmän mielestä hienoimman maalin tehnyt pelaaja voittaa jonkun pienen jalkapalloaiheisen palkinnon. Toivottavasti vanhemmat kannustavat pelaajiaan osallistumaan kilpailuun mahdollisimman aktiivisesti. Jos jotain kysymyksiä tästä ilmenee, niin laittakaa ne suoraan Ollille.

Mukavaa helmikuuta kaikille!

- Olli ja muu toimihenkilötiimi

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi