Julkaistu: 11.03.2019 00.00

Maaliskuun tiedote vanhemmille

Tervehdys vanhemmat!

Helmikuussa harjoitukset ovat sujuneet hyvin ja tammikuun harjoituksissa esiintynyttä ”härväämistä” on onnistuttu vähentämään. Tämä on näkynyt entisestään suurentuneena hymynä pelaajien kasvoilla, sillä harjoituksissa on keskitytty oleelliseen. Helmikuussa sää, sekä parit peruuntuneet sisäharjoitukset ovat olleet haasteina, mutta onneksi mennään koko ajan kesää kohti ja olosuhteet paranevat.

Helmikuun pelit sujuivat valmennuksen näkökulmasta todella hienosti ja eteenpäin on jälleen menty. Maaliskuussa tulee olemaan vielä yksi kierros talvisarjaa, sekä muutamat pelitällit, jossa päästään jälleen mittaamaan oman kehittymisen taso. Iso kiitos teille siitä, että olette ilmoittaneet ja tuoneet lapsianne hyvin peleihin ja treeneihin paikalle, ja tukeneet muutenkin pelaajia hienosti. Jalkapallon harrastaminen ei olisi mahdollista ilman vanhempien tukea.

Maaliskuun aikana harjoituksissa siirrytään pelinavaamisesta ja pelin rakentelusta enemmän puolustuksellisiin asioihin, kuten prässiin ja puolustusasentoon. Mikäli haluatte jutella lapsenne kanssa jalkapallosta, on aina hyvä kysyä mitä uutta hän on harjoituksissa oppinut, jolloin pelaaja pääsee itse ääneen. Oheisharjoittelussa siirrytään lihaskunnosta viivajuoksuihin sekä askeltikkaisiin. Olisi kuitenkin hyvä, että pelaajat tekisivät lihaskuntoa edelleen kotona. Mikäli näette heidän tekevän lihaskuntoa omatoimisesti, muistuttakaa pelaajia siitä, että kaikista tärkein on tehdä liikkeet oikein ja hyvällä tekniikalla.

Mikäli teillä on jotain kysyttävää valmennukseen liittyen, älkää pelätkö ottaa minuun yhteyttä, tai tulla kentän laidalla juttelemaan.

Mukavaa maaliskuuta kaikille!

-Olli sekä muut toimihenkilöt

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi