Esittely
Ottelutilastot
FC Lahti A - KäPa
2020 - FC Lahti A - P20 SM-karsinta
Klo 15:00 Mukkula Halli TN
1
Hel

Otteluraportti: FC Lahti A kärsi tappion kuumassa karsinta-avauksessa


FC Lahti A kärsi kuumassa karsinta-avauksessaan Mukkulan kuplassa kirvelevän 3-1-tappion Käpylän Pallolle. Lahden maalin iski Tymek Kuzniarek. Vierailijoilta maalinteossa onnistuivat Brian Mansaray ja Olli Kaijansilta, joka iski kaksi maalia.


Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja Lahti oli liikkeellä hyvällä jalalla. Erik Heinonen ja Samuli Lepola kokeilivat kumpainenkin kertaalleen KäPa-vahti Axel Munckin torjuntataitoja ensimmäisen vartin aikana, mutta helsinkiläiset selvisivät Lahden rynnistyksestä. KäPa puolestaan käytti ensimmäisen paikkansa, kun Olli Kaijansilta pääsi puskemaan vapaasti kulman jälkitilanteesta vierailijat 1-0-johtoon.


Vierailijoilla oli hyvä mahdollisuus tuplata johtonsa reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Ottelun erotuomari näki lahtelaispuolustuksen rikkovan rangaistusalueella nopeaa Brian Mansarayta ja pallo vietiin pilkulle. Rangaistuspotku kuitenkin läsähti Lahden tolppaan ja siitä yli päätyrajan. Näin ollen tauolle siirryttiin tiukoissa lukemissa.


Lahti sai toisen jakson alkuun vettä niskaansa urakalla. Toisella peliminuutilla Mansaray karkasi läpiajoon ja iski varmasti pallon maaliin. Hetkeä myöhemmin Lahti joutui vajaamiehiseksi, kun Tapio Torpo katseli toistamiseen keltaista korttia ja tuli punaisen kortin saattelemana ulosajetuksi.


Lahden pelatessa vajaalla KäPa piti palloa ja juoksutti lahtelaisia. Rasmus Saari joutui venymään muutaman kerran, mutta Lahti teki töitä nöyrästi. Loistavan ottelun pelannut Emil Yildirim riisti, repi ja rappasi ja oli kertaalleen onnistua kaukonostossaan. Yildirim oli myös rakenetamassa Lahden kavennusosumaa kymmenen minuuttia ennen loppua. Yildirim sai pitkän avauksen vasemmalle laidalle ja haastoi ja meni ohi vierailijan puolustajasta kauniilla harhautuksella. Hän laittoi maalin eteen millintarkan syötön, jonka Tymek Kuzniarek jatkoi maalin perukoille.


Hetkeä myöhemmin Lahti oli saada palkintonsa työstään. Rasmus Saari avasi koko pelaajapaletin yli ja paikalle kirmasi ensimmäisenä Ville Rinne. Rinne ampui ensimmäisellä kosketuksellaan, mutta pallo jysähti tolppaan. Jatkotilanteessa hänet revittiin kumoon, mutta peli sai jatkua ja KäPa naulasi pelin vastahyökkäyksestä tulleesta vapaapotkusta. Elias Lamberg antoi vapaapotkun ja Olli Kaijansilta puski lauantaipäivän toisen osumansa. Näin ollen pisteet matkasivat Helsingin Käpylään.


Seuraavana FC Lahti A kohtaa SM-karsinnassa vierasottelussa Vantaan Jalkapalloseuran helmikuun yhdeksäs päivä. Seuraava kotiottelu on puolestaan 15.2. jolloin Lahteen saapu Atlantis FC.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
1 - 3
(0-1)
Lisää uutisia
FC Lahti A
«  Marraskuu   »
Kategoriat