FC Lahti B, Harjoitusottelu

FC Reipas - POHU  3 - 2

MUKKULAN HALLI

Otteluraportti: FC Lahti B punnersi voiton FC POHUsta

FC Lahti B nitisti harjoitusottelussa FC POHUn Mukkulan kuplassa lukemin 3-2. FC Lahden Alex Rantala osui kahdesti ja Samuel Kouhia kerran. Helsinkiläisen POHUn osumista vastasivat Tomi Leminen ja Niko Kuisma.

FC Lahti aloitti ottelun vahvasti ja liikutteli palloa taitavasti pohjoishaagalaisten päässä. POHU kuitenkin puolusti tiukasti ja blokkasi lahtelaisten vetoja hyvällä prosentilla. Lahden hallinnasta huolimatta ensimmäisen vaarallisen tilanteen loi vierailija, kun Jomi Papunen sai jalkansa vapaaksi ja täräytti pelivälineen voimalla Lahden maalin pystypuuhun.

Ensimmäisen jakson edetessä Lahti oli entistä vaarallisempi. Puolen tunnin kohdalla Asaad Babiker ampui paluupalloon, mutta Juho Pitkänen POHUn maalissa liimasi pallon. Lopulta muutama minuutti myöhemmin Lahden painostus toi tulosta, kun Babiker pelasi Alex Rantalan avopaikkaan poikittaissyötöllä ja Rantala naulasi Lahden 1-0-johtoon. Maalin jälkeen POHU sai hieman otetta, mutta vaarallisia tilanteita ei vierailija kyennyt luomaan ja tauolle lähdettiin Lahden johdossa.

Toisen jakson alkuun Lahti onnistui toistamiseen. Tobias Karkulowski keskitti ja Samuel Kouhia puski pallon varmasti maaliin. Maalin jälkeen Lahden ote pelistä katosi täysin ja puolustuksen virheet toivat POHUn tasoihin. Ensin Tomi Leminen rankaisi pallonmenetyksestä kaventaen ottelun ja hetkeä myöhemmin Niko Kuisma tasoitti. FC Lahden maalivahti Tommy Leskinen kerkesi maalien välissä torjua vielä yhden läpiajonkin.

Kahden takaiskun jälkeen Lahti ei kuitenkaan lannistunut. Ottelua oli takana 75 minuuttia, kun Alex Rantala riisti pallon ylhäällä. Hän harhautti POHU-kassari Pitkäsen ja sijoitti pallon tyhjään maaliin. Maali riitti loppuun asti ja näin ollen kotijoukkue nappasi voiton.