FC Reipas - PKKU  4 - 2

Kisapuisto stadion, kokoontuminen klo. 13!

FC Lahti B palasi pelikentille voitokkaasti!

Otteluraportti: FC Lahti B hienoon voittoon PKKU:sta

FC Lahti B palasi hienosti pelikentille ja nappasi 4-2 voiton SM-karsintasarjassa hyvin menestyneestä PKKU:sta. Peli alkoi Lahdelle hyvin ja pelin alussa oli mahdollisuus iskeä jo useampi maali. Muutoin ensimmäisellä jakosolla molemmat joukkueet esittivät pirteää peliä, ensimmäisen jakson loppupuolella pelissä nähtiin suvantovaihe. Toisella jaksolla FCL B sai vaihtopenkiltä selvästi uutta energiaa ja vyörytti hyviä hyökkäyksiä kohti vastustajan maalia, antamatta mitään ilmaiseksi vastustajalle.

Ensimmäisen Lahden maalin iski pirteästi laidalla esiintynyt Otto Salmensuu. Toisen Lahden maalin teki, maalintekijän varmuudella Noa Alfors. Tämän jälkeen PKKU teki kaksi hienoa maalia Lahden verkkoon. Toisella jaksolla Lahdelle kaksi maalia teki aktiivista peliä esittänyt Samuel Kouhia. Yksi "Kouhin" maaleista oli kaunista katsottavaa: Otto S. tuli pallon kanssa laidalta sisään, vetopaikkaa ei lötynyt vaan syöttö Viljami Heinoselle, joka myös yritti laukaista, päätyi kuitenkin syöttämään laitapakin paikalta nousseelle Joona Hietamäelle, joka pisti syötön boxiin Kouhille, joka tyylitteli maalin muodossa.