Vanhempainvartin koonti @Pajulahti
Julkaistu: 30.09.2020 00.00

Vanhempainvartin koonti @Pajulahti

Kiitos kaikki vanhemmat kun tulitte paikalle! Kausi on kohta päättymässä ja katse on jo kohti tulevaa. Tuleva kausi tulee olemaan muutoksen vuosi niin vanhemmille kuin pelaajillekin. Siirtyminen C-ikäluokasta B-junioreihin tuo muutoksia joukkueen ja toimihenkilöiden osalta. Nyt on haku päällä B-juniorijoukkueisiin!

Vaihtoehtoja on kaksi; FC Reipas B ja FC Lahti B.

  • FC Reipas B - vastuuvalmentajana toimii Mika Suni

Tämä ryhmä on haastejoukkue, tavoitteellinen joukkue, joka edustaa seuraa haastetasolla. Peliaika pyritään jakamaan tasaisesti ja toiminnassa korostetaan hyvää joukkuehenkeä ja yhdessä tekemistä sekä pelaajana kehittymistä. Joukkue harjoittelee ympärivuotisesti 2-4 kertaa viikossa ja perustetaan mikäli pelaajia ilmoittautuu riittävästi. Kannustan koko C15 joukkuettamme kaikkia pelaajia ilmoittautumaan 25.10. mennessä ja lomakkeen linkki https://www.fcreipas.fi/lomake/2223/fc-reipas-nais... FC Reipas B -joukkueessa on hyvä meininki ja pelit on kovatasoisia. Tämän C15 joukkue saa kokea jos harjoitusottelu FC Reipas B toteutuu vkolla 42. Tässä olisi myös pelaajien hyvä mahdollisuus tutustua valmentaja Mika Suniin. Suosittelen!

  • FC Lahti B -joukkue (SM -karsintasarja) vastuuvalmentaja Toni Lindberg, avoin harjoitusjakso 26.-30.10. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita!

Ilmoittautuneelta pelaajalta odotetaan sitoutumista kaikkiin jakson harjoituksiin. Viikon jakson aikana pidetään 3-4 harjoitusta. Harjoitusajat ja -paikat informoidaan ilmoittautuneille. Jos et pysty osallistumaan jaksolle (esim. loukkaantuminen), ilmoittaudu silti ja kerro syy lomakkeen Lisätietoja -kohdassa

FC Lahti -joukkueet ovat kilpajoukkueita, joissa pelaa ikäluokan edistyneimmät pelaajat. Toiminnassa korostuu joukkuehenki, sitoutuminen joukkueen toimintaan, pelaajana kehittyminen ja intohimo lajia kohtaan. Joukkueessa edellytetään ympärivuotista, aktiivista, tavoitteellista ja sitoutunutta osallistumista harjoituksiin. Joukkueen harjoitusmäärät ovat suurempia kuin haastejoukkueiden. Kilpajoukkueissa peliaika ansaitaan pelaajan sen hetkisen osaamisen perusteella. Joukkueet harjoittelevat 4-7 kertaa viikossa. Kannustan C15 joukkueesta myös halukkaat osallistumaan harjoitusjaksolle! Lomakkeen linkki https://www.fcreipas.fi/lomake/2222/fc-lahti-joukk... ***Uusien joukkueiden myötä vapaaehtoisia toimihenkilöitä (huoltajat, rahastonhoitaja, joukkueenjohtaja) tiedustellaan. Voit laittaa kiinnostuksesi tiedoksi Minna/whatsup viestillä 040 7536108

Mennyt kausi

Mennyt kausi oli kokonaisuutena hyvä, vaikka korona sotki harjoitus- ja peliaikataulut (ja tavoitteen noususta). Sarjapaikka ykkösessä säilyi ja ylemmän loppusarjan peleissä yhteishenki on ollut hyvä. Loukkaantumiset ja sairastelut ovat verottaneet joukkueen pelaajamäärää, mutta ollaan selvitty. XPS-ohjelman avulla valmennus tukee pelaajan yksilöllisiä harjotteita, kuntosaliohjelmaan 9/23 pelaajaa ilmoittautunut. Edgar tulee jatkamaan B-joukkueen apuvalmennuksessa, Olli Tynkkynen siirtyy C14-poikien päävalmentajaksi. Rahatilanne on se, että tili on lähes tyhjä. Avoimet laskut hoidetaan, tulos saadaan nollaan, ja todennäköisesti emme tule perimään lisämaksuja. Mikäli tilille jäisi rahaa, se tullaan käyttämään yhteiseen hyvään. Kauden päätös la 10.10. ottelun jälkeen klo 16 alkaen Sokos Hotel Seurahuone, ilmoittautumiset pelaajat, valmennus ja toimihenkilöt joukkuesivun kautta 8.10. mennessä. Jojo Minna kiittää menneestä kaudesta: aktiivista apuvalmennusta Hannu Honkasta tehdystä työstä, huoltajia Sami&Sami&Panu, varustevastaava Piia, autovuokrausapu Janne, kahvirinkiä Sannan johdolla ja kaikkia teitä vanhempia, kun olette mukana nuorenne harrastuksessa kannustamassa, kustantamassa ja kuljettamassa! Pidetään nuoret miehet mahdollisimman pitkään mukana seuratoiminassa ja pelaamassa, joukkueharrastuksella on elinikäinen vaikutus tulevaisuuteen. Kaikista ei tule Littejä tai Arajuuria, mutta harrastus ja joukkue voi olla se tekijä, joka estää nuorta syrjäytymästä tai joutumasta väärään seuraan. Futis on yhdistävä voima! Katse positiivisesti tulevaan ja uusia harjoitusaikatauluja kohti!



Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi