FC Reippaan tyttö-trio Helmarilopputurnaukseen
29.7.2020 10:22 Seuratiedotteet / Pääsivusto

Erjansalo, Jormalainen, Korhonen valittiin

FC Reippaan T15-joukkueesta on valittu kolme pelaajaa Palloliiton Helmarilopputurnaukseen Eerikkilään. Viirupaidoista turnaukseen osallistuvat Eerika Erjansalo, Elsa Jormalainen ja Sofia Korhonen. Tyttötrio pelaa Etelän alueen joukkueessa Team Heroum. Turnaukseen on kutsuttu alueellisesti Suomen lahjakkaimmat pelaajat Etelän, Lännen, Idän ja Pohjoisen alueilta.

Oranssi-mustien kolmikon tie vie tulevalla kaudella FC Lahti B-tyttöjen kilpajoukkueeseen ja tyttöpuolen FC Lahti -pelaajapolulle. Toimintamalli on sama kuin poikienkin FC Lahti -pelaajapolulla. Fyysisen valmennuksen, pelillisten asioiden, valmentajien kouluttamisen ja valmennuslinjausten konseptit tehdään yhteistyössä FC Lahden kanssa.

FC Lahden tyttöjen kilpajoukkueeseen ovat tervetulleita kaikki motivoituneet ja kilpailulliset tyttöpelaajat.

Helmariturnaus starttaa torstaina 30.7. ja päättyy sunnuntain All-Stars -otteluun. FC Reippaan kolmikosta Erjansalo ja Korhonen pelaavat pääasiassa keskikentällä ja Jormalainen iskee maaleja hyökkäyksessä. Helmariturnaus on tärkeä katsastustapahtuma syksyllä alkavaa maajoukkuetoimintaa silmällä pitäen. Pelaajat turnaukseen valitaan Palloliiton tyttöjen aluevalmentajien toimesta, pelaajatarkkailun perusteella.

Lisätietoja Helmariturnauksesta Palloliiton sivuilla.

Tsemppiä turnaukseen tytöt!

Lisätietoja


   
Lisää uutisia
P06 FC Lahti
«  Syyskuu   »
Kategoriat