Fc Reipas ja House Asunnot Lahti Oy yhteistyöhön
29.1.2020 20:28 Seuratiedotteet / P08 Musta

Fc Reipas ja House Asunnot Lahti Oy yhteistyöhön.

House Asunnot on uusi ja moderni kiinteistönvälitystoimisto. Olemme vahvassa kasvussa ja haemme jatkuvasti uudenlaisia tapoja toimia sidosryhmiemme kanssa.

FC Reipas ja House Asunnot ovat solmineet VINKKIPALKKIO -yhteistyömallin, jonka tarkoituksena on tuottaa FC Reippaan juniorijoukkueille tuloja kuormittamatta vanhempia tarpeettomasti.

VINKKIPALKKIO -yhteistyömalli on erittäin yksinkertainen. Jokainen vanhempi tuntee varmasti jonkun oman lähipiiriläisensä / naapurinsa / työkaverinsa / hyvän päivän tuttunsa, joka on kertonut aikeistaan laittaa myyntiin asuntonsa, sijoitusasuntonsa tai vaikkapa kesämökkinsä.

VINKKIPALKKIO -konsepti on erittäin yksinkertainen! FC Reippaan vanhempi kertoo ensin tuntemalleen asunnon/mökin myyjälle keskinäisestä yhteistyöstämme ja sen eduista junioreille sekä kysyy lupaa antaa tämän yhteystiedot House Asunnoille. House Asunnot kirjaa asiakkaan yhteystiedot järjestelmäänsä ja ottaa yhteyttä välittömästi asunnon / mökin myyjään. Enempää ei vanhemman tarvitse tehdä! HELPPOA!

Ohjeet:

  • Esimerkki tilanne: vanhempi kuulee tuttaviltaan, että he ajattelevat myydä talonsa eivätkä ole vielä allekirjoittaneet toimeksiantosopimusta kiinteistönvälitysliikkeen kanssa. Vanhempi kertoo FC Reippaan ja House Asuntojen yhteistyöstä ja kysyy tuttavaltaan, että käykö heille, jos hän antaa tuttaviensa numeron House Asunnoille ja mitä hyötyä siitä on FC Reippaalle.
  • Vanhempi soittaa tai laittaa viestiä House Asuntojen nimetylle kiinteistönvälittäjälle ja antaa tuttavansa numeron ja samalla kertoo, mistä joukkueesta hän on (tähän loppuu vanhemman osuus).
  • House Asuntojen kiinteistönvälittäjä ottaa yhteyden asiakkaaseen ja sopii jatkotoimenpiteistä. Kun myyntitoimeksiantosopimus tehdään ja asunto / tulee myyntiin House Asunnoille alkaa VINKKIPALKKIO vaiheen toinen osa eli myyntivaihe.
  • Kun asunto / mökki saadaan myytyä niin VINKIN antanut juniorijoukkue, saa tästä VINKKIPALKKIOKSI 300 € (joukkue laskuttaa House Asuntoja). Tämä palkkio tulee siis toteutuneista asuntokaupoista.
  • House Asunnot antaa FC Reippaalle ja sen joukkueille 2 viikon välein raportin tehdyistä sopimuksista / päätetyistä kaupoista.

Niklas Honkanen toimii yhteyshenkilönä House Asunnot Lahden ja FC Reippaan joukkueiden välillä.

Yhteydenotot puh. 0442542742 tai niklas.honkanen@house-asunnot.fi

TEHDÄÄN YHDESSÄ UNELMISTA TOTTA!

Yhteistyöterveisin

Juha Heino

House Asunnot Lahti Oy, Aluejohtaja


   
Lisää uutisia
P08 Musta
«  Syyskuu   »
Kategoriat