Kakkutukun tilaukset
Julkaistu: 13.11.2019 00.00

Kakkutukun tilaukset

Keräämme yhdessä varoja poikien turnauksia ja muita joukkueen kuluja varten. Nyt on hyvä tilaisuus olla mukana vaikuttamassa joukkueen tuloihin.


Kakkutukun tuotteet ovat useille jo tuttuja, joten niiden myyminen on helppoa. Toimitus on ennen joulua, joten voi tilata myös joululahjaksi tai jouluherkuksi. Viimeinen tilauspäivä 30.11.
Jos 30 myyjää myy jokainen 12 laatikkoa herkkuja, saadaan yhdessä tekemällä poikien hyväksi jo 1000€!


Tilauksen vaiheet:

  • 1. Huomenna torstaina 14.11. jaetaan jokaiselle pojalle kaksi tilauslomaketta. Myös ainakin ensi viikontreeneissä tilauslomakkeita saa, jos huomenna ei ole paikalla. Lomaketta täytyy jatkossa osata pyytää, koska emme tiedä keneltä se puuttuu.
  • 2. Isi, äiti, mummo, naapuri tai joku muu voi viedä tilauslomakkeen työpaikan kahvihuoneeseen taivastaavaan paikkaan. Toki tilauksia voi myös itse kysellä sukulaisilta ja tuttavilta tai käyttää hyväksi somekanavia. Myös lapset voivat osallistua myyntityöhön.
  • 3. Tilauslomakkeen täyttö: Myyjä (eli isi, äiti, mummo, naapuri..) kirjoittaa tilauslomakkeen etusivulle nimensä sekä Seura: FC Reipas P10 musta, Myyntikampanjan tarkoitus: Turnauksiin osallistuminen. Muista kirjata myös viimeinen tilauspäivä, jos jätät lomakkeen esim. töihin. Ostaja voi kirjoittaa tietonsa ja tilauksensa tilauslomakkeeseen itse tai myyjä voi kirjoittaa ne hänen puolestaan.
  • 4. Myyjä kirjautuu osoitteessa kakkutukku.fi/omatsivut/DYNUTO ja kirjaa saamansa myynnin sinne. Yhteyshenkilö Kaisa tekee tilauksen Kakkutukulle 1.12, joten myyjät tekevät tilauksensa edellä mainittuun osoitteeseen 30.11. mennessä. Tilauksia voi kirjata ja muokata vapaasti ennen viimeistä päivää. Kirjautumalla tuonne sivulle, näet myös tämän hetkiset tulot joukkueelle. Jos kirjaaminen sivustolle tuntuu vaikealta, ole yhteydessä yhteyshenkilö Kaisaan.
  • 5. Toimitus saapuu yhteyshenkilö Kaisalle, joka rahtaa tuotteet treeneihin niille, jotka eivät pysty hakemaan niitä. Myyjä jakaa tuotteet ostajilleen ja laskuttaa heitä haluamallaan tavalla, tilille tai käteisenä.
  • 6. Myyjä huolehtii, että kaikki hänen ostajansa maksavat ja tilittää rahat tilille FI27 4212 0010 0343 00 (Kaisa Tuominen). Maksuaikaa Kakkutukku antaa 30 päivää toimituksesta. Viimeinen tilityspäivä ilmoitetaan myöhemmin.



Yhteyshenkilönne,
Kaisa Tuominen
tuominenkaisa@gmail.com
044-3701863

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi