Tietoa seuraleiristä
Julkaistu: 24.01.2020 00.00

Tietoa seuraleiristä

Seuraleiri alkaa joukkueemme osalta Pajulahden päärakennuksen palloilusalissa lauantaina 25.1.2020 klo 8.40. Vanhemmat ovat lauantaina tervetulleita Sami Jauhojärven luennolle klo 11.15 päärakennuksen auditorioon. Joukkue liikkuu ja toimii yhtenäisenä kokonaisuutena koko leirin ajan, joten vanhempien tarvitsee huolehtia ainoastaan lapsen tuonti ja haku. Majoittuvien pakettiin kuuluvat molempien päivien lounaat, lauantain päivällinen ja sunnuntain aamiainen. Ei-majoittuville on tilattu molempien päivien lounaat ja lauantain päivällinen, jotka joukkue laskuttaa perheiltä kokonaisuutena jälkikäteen.

Lauantai-päivä päättyy ei-majoittuvien osalta klo 19.00 alkavaan näytösotteluun, jota vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan. Ottelussa kohtaavat leiriläisistä koottu All stars -joukkue ja FC Lahden liigapelaajista koottu joukkue. Joukkueestamme valitaan otteluun yksi pelaaja.

Sunnuntaina 26.1. päivä käynnistyy majoittuvien osalta aamupalalla klo 8.30 ja ei-majoittuvien osalta klo 9.10 päärakennuksne palloilusalissa. Päivä ja samalla leiri päättyy noin klo 15. Valvojina toimivat majoittuvista vanhemmista Timo Bergman, Minna Valio, Lotta Kemppinen ja Vili Tuomaala.

Joukkueen ohjelma

Varustelista

Seuran ohjelma

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi