P13-joukkueen toiminta alkaa - TÄRKEÄÄ INFOA
2.11.2019 11:37 Seuratiedotteet / P13

Tutustu huolella

P13-joukkueen toiminta alkaa MA 4.11. klo 18.00 Suurhallissa.

  • Sisäänkäynti Messukeskuksen pääsisäänkäynnin ”Ufo-katoksen” vasemmasta nurkasta
  • Muutaman viikon toiminnan jälkeen seura järjestää vanhempainillan, jossa käydään läpi seuran ja joukkueen pelisääntöjä sekä tämän ikäluokan toimintaa.
  • Ikäluokan vastuuvalmentajana toimii FC Reippaan valmennuspäällikkö Jyrki Maisonlahti.

Joukkue tarvitsee myös apuvalmentajia vanhempien joukosta. Apuvalmentajana toimiminen ei ole sukupuolisidonnaista eikä aiempaa kokemusta vaadita, aikuisuus riittää. Joukkueeseen on ilmoittautunut noin 40 poikaa, joten hyvälaatuisen toiminnan takaamiseksi apuvalmentajia ei voi olla liikaa. Rohkeasti mukaan! Hienoa, että osa teistä on jo ilmoittautunutkin mukaan.

Vastuuvalmentaja suunnittelee aina harjoitukset ja opastaa/auttaa apuvalmentajia. Seura järjestää myös koulutusta halukkaille. Valmentaminen on erinomainen tapa osallistua lapsensa harrastukseen.Jos olet kiinnostunut toimimaan apuvalmentajana, ole rohkeasti yhteydessä Jyrki Maisonlahteen.

Lapset kaipaavat erityisesti tässä iässä huoltajiensa tukea ja kannustusta kaikessa tekemisessään. Tämän vuoksi on suotavaa, että ainakin ensimmäisillä harjoituskerroilla kaikilla lapsilla olisi joku aikuinen henkisenä tukena katsomon puolella. Harrastukseen ei tarvitse sitoutua heti, vaan voitte tutustua lapsenne kanssa toimintaan muutaman viikon ajan ja tehdä lopullisen päätöksen vasta sen jälkeen.

VARUSTEET

Suurhallissa pärjää hyvin normaalilla liikuntavarustuksella. Suurhallin matolla on suositeltavaa käyttää normaaleja jalkapallokenkiä. Säärisuojienkin käyttöön on hyvä tottua heti pienestä pitäen. Juomapulloon AINA vettä, mehua juodaan sitten juhlissa. HUOM! Sidottehan kengännauhat tuplasolmulle, jotta valmentajien ei tarvitse olla koko ajan solmimassa lasten nauhoja.

HARJOITUKSET - Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa.

  • Maanantaisin Suurhallissa klo 18.00
  • Torstaisin Suurhallissa klo 17.30
  • Ajantasainen harjoituskalenteri löytyy aina tältä verkkosivulta

TURNAUKSET

Nuorin ikäluokkamme (P7) on perinteisesti osallistunut kauden aikana 2-4 turnaukseen. Ohjelmassa on usein ollut Karuselliturnaukset pääkaupunkiseudulla keväällä ja syksyllä sekä perinteinen Lahti Soccer -turnaus Lahdessa. Toimintasuunnitelmaa käydään tarkemmin läpi vanhempainillassa.

MAKSUT - Maksuja käydään läpi vanhempainillassa.

Lisätietoja


   
Lisää uutisia
P13
Kategoriat