FC Reipas P11 Musta -joukkue kiittää kauden 2020-2021 sponsoreitaan!
Esys Oy on vuonna 2003 perustettu hollolalainen automaatiotalo, joka tarjoaa palveluita elintarviketeollisuuteen, mekaaniseen puunjalostukseen ja kaivosteollisuuteen. Yrityksen omistaa Esys Oy:n avainhenkilöiden lisäksi Raute Oyj.


Termostantti Oy on Kouvolassa toimiva yritys, joka on erikoistunut myymään suomalaisten keskisuurten yritysten käytöstään poistamia laadukkaita koneita ja laitteita. Yritys on perustettu 2014, mutta kokemusta aktiivisesta konekaupasta ja realisoinneista on yli 20 vuoden ajalta.

KST-Yhtiö Oy on toimittanut julkisivupellitykset ja konesaumakatot Hämeen ja Uudenmaan talousalueella rakennusteollisuuteen jo vuodesta 1995.
Mezzoforte Oy ylläpitää Huutokaupat.com -sivustoa. Tiesitkö, että Huutokaupat.com on Suomen ylivoimaisesti suurin julkisen sektori huutokauppapalvelu? Sen ilmoittajina ovat mm. ulosotto, konkurssipesät, julkinen sektori, puolustusvoimat, poliisi ja tuhannet yritykset.Rakennusliike Myske Oy on lahtelainen kattorakentaja, joka on toiminut alalla jo 15 vuotta, ja palvelee taloyhtiöitä, isännöinti- ja arkkitehtitoimistoja, rakennuttajia ja yksityisiä asiakkaita kaikissa kattotarpeissa.Urakointi J. Pääkkönen Oy tarjoaa maansiirto- ja kaivuutöiden, vaihtolava- ja lavettikuljetusten, kokonaisurakoiden sekä viherrakentamisen lisäksi soran ja murskeen myyntiä. Jos tarvitset sepeliä, mursketta, seulottua soraa tai kivituhkaa, ota yhteyttä sponsoriimme!