26
SYY
14.30
FC Lahti T18, T18 Ykkönen

FC Reipas FC Lahti TB - Valtti/yj2  

Kisapuisto TEKONURMI

Otteluraportti: FC Lahti T18 taisteluvoittoon

FC Lahti T18 nappasi komean 4-3-taisteluvoiton Kisapuistossa Valtin kakkosjoukkueesta. Lahden Elsa Jormalainen iski kolme osumaa ja Eerika Erjansalo yhden. Vierailijoilta kahdesti onnistui Miina Kilpeläinen. Yhden osuman iski Valtin Saimi Riikonen.


FC Lahti sai otteluun salama-alun. Ensimmäisen viiden minuutin aikana Eerika Erjansalo sai jatkettua keskityksen maaliin ja hetkeä myöhemmin Jessika Huovinen syötti Elsa Jormalaisen maalintekoon. Viidessä minuutissa Lahti oli siirtynyt 2-0-johtoon.


Vierailija Valtti heräili myös otteluun ja erittäin nopea Miina Kilpeläinen karkasi useaan otteeseen lahtelaispuolustukselta läpiajoon. Hän onnistui kolmannella yrittämällään kaventamaan ottelun jakson puolivälissä. Yhteensä Kilpeläinen oli läpiajossa jakson aikana neljästi, mutta lahtelaiskassari Annaleena Honkanen torjui kaksi ja kertaalleen pallo meni ohi.


Myös Lahti loi muutaman maukkaan paikan. Lähimmäs pääsi Eerika Erjansalo, jonka jatko pamahti suoraan yläputkeen. Kun lisäosumia ei ensimmäisellä jaksolla nähty, kirjattiin taukolukemiksi Lahden 2-1-johto.


Lahti loi myös toisen jakson ensimmäisen huippupaikan. Jessika Huovinen karkasi läpiajoon, mutta vierailijoiden maalivahti Tara Seifulla venyi komeaan torjuntaan. Valtti kuitenkin pääsi minuutti minuutilta paremmin ja paremmin peliin mukaan.


Hieman tunnin pelin jälkeen vierailija onnistui tasoittamaan ottelun. Miina Kilpeläinen karkasi jälleen lahtelaispuolustukselta läpiajoon ja sijoitti pallon maaliin. Lahti oli koko ottelun ajan vaikeuksissa Kilpeläisen nopeuden kanssa.


Lahti kuitenkin kuittasi tasoitusosuman heti. Stella Rouhiainen syötti Elsa Jormalaisen vauhtiin linjan taa ja Jormalainen ampui Lahden jälleen johtoon. Hetkeä myöhemmin Jormalainen ajoitti jälleen liikkeensä linjan taa oikein ja pääsi viemään Lahden jo 4-2-johtoon. Jormalaisella oli myös paikka iskeä illan neljäs osumansa, kun Oona Hämäläinen pelasi hänet läpiajoon. Pallo kuitenkin osui tolppaan ja Valtti selvisi säikähdyksellä.


Valtti vyörytti viimeisen kymmenminuuttisen Lahden maalille ja Lahti kyttäsi korkeilla purkupalloilla vastaiskuja. Yhdeksän minuuttia ennen loppua Saimi Riikonen jäi vapaaksi Lahden rangaistusalueella ja ampui kavennusosuman. Riikosella oli hetkeä myöhemmin myös paikka tasoittaa ottelu, mutta Annaleena Honkanen otti tärkeän torjunnan. Näin ollen pisteet jäivät Lahteen 4-3-lukemin.


Seuraavaksi FC Lahti T18 kohtaa 10.10. vieraskentällä Tikkurilan Palloseuran. Kauden viimeinen kotiottelu on sunnuntaina 17.10. Tuolloin vieraaksi saapuu Jyväskylän Pallokerhon kakkosjoukkue.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi