P14-joukkueen toiminta alkaa - TÄRKEÄÄ INFOA
P7 / 2014Julkaistu: 02.11.2019 00.00

P14-joukkueen toiminta alkaa - TÄRKEÄÄ INFOA

P14-joukkueen toiminta alkaa MA 2.11. klo 18.00 Suurhallissa.

  • Sisäänkäynti Messukeskuksen pääsisäänkäynnin ”Ufo-katoksen” vasemmasta nurkasta
  • Muutaman viikon toiminnan jälkeen seura järjestää vanhempainillan, jossa käydään läpi seuran ja joukkueen pelisääntöjä sekä tämän ikäluokan toimintaa.
  • Ikäluokan vastuuvalmentajana toimii FC Reippaan valmennuspäällikkö Jyrki Maisonlahti.

Joukkue tarvitsee myös apuvalmentajia vanhempien joukosta. Apuvalmentajana toimiminen ei ole sukupuolisidonnaista eikä aiempaa kokemusta vaadita, aikuisuus riittää. Joukkueeseen on ilmoittautunut noin 40 poikaa, joten hyvälaatuisen toiminnan takaamiseksi apuvalmentajia ei voi olla liikaa. Rohkeasti mukaan! Hienoa, että osa teistä on jo ilmoittautunutkin mukaan.

Vastuuvalmentaja suunnittelee aina harjoitukset ja opastaa/auttaa apuvalmentajia. Seura järjestää myös koulutusta halukkaille. Valmentaminen on erinomainen tapa osallistua lapsensa harrastukseen.Jos olet kiinnostunut toimimaan apuvalmentajana, ole rohkeasti yhteydessä Jyrki Maisonlahteen.

Lapset kaipaavat erityisesti tässä iässä huoltajiensa tukea ja kannustusta kaikessa tekemisessään. Tämän vuoksi on suotavaa, että ainakin ensimmäisillä harjoituskerroilla kaikilla lapsilla olisi joku aikuinen henkisenä tukena katsomon puolella. Harrastukseen ei tarvitse sitoutua heti, vaan voitte tutustua lapsenne kanssa toimintaan muutaman viikon ajan ja tehdä lopullisen päätöksen vasta sen jälkeen.

VARUSTEET

  • Suurhallissa pärjää hyvin normaalilla liikuntavarustuksella. Suurhallin matolla on suositeltavaa käyttää normaaleja jalkapallokenkiä. Halli on lämmin.
  • Mukkulan halli on ns. kylmä halli eli sisälämpötila on vain hieman plussan puolella. Sinne hyvä varustus on pitkät housut ja takki sekä hanskat ja ohut pipo
  • Säärisuojien käyttöön on hyvä tottua heti pienestä pitäen. Juomapulloon AINA vettä.
  • HUOM! Sidottehan kengätnauhat tuplasolmulle, jotta valmentajien ei tarvitse olla koko ajan solmimassa lasten nauhoja

HARJOITUKSET - Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa.

  • Maanantaisin Suurhalli klo 18.00
  • Torstaisin Mukkulan halli klo 17.30
  • Ajantasainen harjoituskalenteri löytyy aina tältä verkkosivulta

TURNAUKSET

Nuorin ikäluokkamme (P7) on perinteisesti osallistunut kauden aikana 2-4 turnaukseen. Ohjelmassa on usein ollut Karuselliturnaukset pääkaupunkiseudulla keväällä ja syksyllä sekä perinteinen Lahti Soccer -turnaus Lahdessa. Toimintasuunnitelmaa käydään tarkemmin läpi vanhempainillassa.

MAKSUT - Maksuja käydään läpi vanhempainillassa.

Lisätietoja