Lahti Soccerin talkoovuorot
Julkaistu: 01.06.2022 16.52

Lahti Soccerin talkoovuorot

Hei kaikki,

Soccerin P12 -joukkueen pelit ovat 1.– 3.7. 22 Mukkulan kentällä. Järjestelyistä vastaavat yhteisesti P12 Oranssi, P12 Musta ja P09 Musta -joukkueet.

Pystytystalkoot ovat torstai-iltana 30.6 treenien aikaan. Mitä enemmän porukkaa, sitä nopeammin saadaan kaikki valmiiksi. Tervetuloa!

Talkoovuorojen varauksessa periaatteena on vanha tuttu eli jos poika pelaa niin vanhempi, sisko, veli, kummi tai mummi osallistuu turnauksen mahdollistamiseen valiten muutaman vuoron tehtäväksi. Nopeat saavat valita sopivimmat vuorot ;-). Muistakaa laittaa puhelinnumero myös, niin tavoitamme toisemme tarvittaessa helposti muiden turnaukseen osallistuvien joukkueiden kanssa.

Varatkaa vuorot 20.6 mennessä. Sen jälkeen täytetään jäljelle jääneet vuorot niiden nimillä, jotka eivät ole siihen mennessä aktivoituneet.

Talkoovuoron Excel-pohjaiseen varaustaulukkoon pääset tästä linkistä:

https://fcreipasry-my.sharepoint.com/:x:/g/personal/piia_aaltonen_fcreipas_fi/Ed3Sz6iOU59ChmieIXp85kkBL6Bml7-kIPUILPLtNBjt7g?e=ugWEy5

Tiedossa on mukavaa kesätekemistä ja poikien peli-iloa! Kaikki tehtävät ovat helppoja ja meitä on monia, jotka ovat olleet useana vuonna eri tehtävissä, joten kaikkeen saa ohjeet ja neuvoja. Mitään ei tehdä yksin vaan kimpassa selvitään! Voidaan vielä myöhemmin kerätä yhteen vinkkejä viime kesältä.

Ohjeita:
Taulukko aukeaa parhaiten läppärillä tai koneen selaimella. Mobiilillakin onnistuu, mutta vaatii Excel app –asennuksen puhelimeen ennen kuin tietoja pääsee muokkaamaan.
Jos Excelin avaamisessa tai käytössä on hankaluuksia, niin laittakaa vuorotoiveet Juhalle: juha.lansman@reipas.fi, niin täytämme tiedot taulukkoon teidän puolestanne. Ei kannata
säätää mitään erikoista, ettei tiedot katoa :-)

Soccerterveisin

Juha