11
MAA
13.30
FC Lahti A, SM-karsinta

KuPS - FC Reipas YJ   2 - 0

Kuopio, Savon Sanomat Areena

Otteluennakko: KuPS - FC Lahti

Sunnuntaina pelataan jälleen tärkeistä pisteistä. FC Lahti A:n tie vie Savoon ja Kuopioon, jossa ASM-karsinnan B-lohkon kärkikamppailussa lahtelaisia isännöi Kuopion Palloseura. Kumpi vie voiton, kalakukko vai lihamuki?


Lahti murskasi viime viikonloppuna Rauman Pallo-Iirot Mukkulassa murskalukemin 7-1. Nihkeän alun jälkeen Timi Voutilainen avasi maalihanat. Tim Martinen iski lopulta kolme maalia, Tomi Kult kaksi ja Berat Köse yhden. Tällä viikolla moni A:n runkopelaajista on ollut FC Lahden Veikkausliiga-seuran mukana Espanjan-leirillä.


Keltapaitainen KuPS on pelannut läpi karsintojen vakuuttavasti. Kuopiolaisten ainoa pistemenetys tuli 1-1-tasapelillä Ilvestä vastaan. Edellisellä kierroksella Palloseura kaatoi SJK:n Eetu Pellikan ja Jere Hiltusen maaleilla. Kuopiolaiset ovatkin osuneet karsintasarjan aikana hyvin verkkoihin, sillä maaleja on syntynyt komeat 18. KuPS:n vahvuus on kuitenkin ollut erittäin tiivis puolustus. Aleksi Honka-Hallilan ja Miika Töyrään taakse on tehty vain kolme maalia. KuPS:n paras maalintekijä on ollut Myan Doot kuudella maalilla.


Sarjataulukossa joukkueet ovat kuuden ottelun jälkeen peräkkäin. KuPS johtaa lohkoa 16 pisteellä ja FC Lahti on toisena 15 pisteellä. Kumpi nousee voittajaksi Puijon juurella?


KuPS – FC Lahti 11.3.2018 kello 13.30 Savon Sanomat Areenalla!

Tilastot
KuPS

2 - 0

(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi