31
MAA
13.00
FC Lahti A, SM-karsinta

FC Reipas YJ - NJS  4 - 1

Kisapuisto Stadion TN

Otteluennakko: FC Lahti - NJS

Pääsiäisen keskellä, lankalauantaina pelataan isoista panoksista, kun Kisapuiston hankien keskellä käydään jatkokarsintaottelu pääsystä kesän SM-sarjaan. FC Lahti A saa vastaansa seitsemän veljeksen kunnasta Nurmijärven Jalkapalloseuran. Voittaja menee SM-sarjaan ja häviäjän osana on pelata ensi kesänä Ykköstä.


FC Lahti jäi viime lauantaina karvaaseen tasapeliin Vasa IFK:a vastaan. 1-1 päättyneen ottelun lahtelaismaalin viimeisteli Tomi Kult, jolle maali oli jo SM-karsinnan kymmenes. IFK kuitenkin tasoitti ottelun, eikä Lahti onnistunut paikoistaan huolimatta viimeistelemään. Näin ollen vaasalaiset pitivät Lahden takanaan sarjataulukossa ja lahtelaisten tie vei jatkokarsintaan.


Vierailija NJS oli A-lohkon kuudes ja pääsi jatkokarsintaan maalieron turvin. Se voitti yhdeksästä ottelustaan neljä ja hävisi viisi. Karsintasarjan viimeisessä ottelussa NJS kaatoi kotikentällään FC Hongan murskalukemin 8-0 Markus Tukiaisen hattutempulla. Muut maalit merkittiin Tino Purmeelle, Roope Elorannalle, Einari Morenille, Joona Tukiaiselle ja Tomi Pimiälle. Karsintasarja sujui nurmijärveläisiltä kaksijakoisesti. 8-0-voiton vastapainoksi joukkue kärsi rökäletappion FC Interille. NJS:n paras maalintekijä karsintasarjassa oli Joonas Manninen viidellä maalillaan. Poikamaajoukkuerinkiinkin kuuluva Eetu Sankkinen komppasi Mannista neljällä maalillaan.


Jatkokarsinta on yksiosainen ja sen voittaja jatkaa kesän SM-sarjaan. Ottelussa ei ole käytössä vierasmaalisääntöä ja ottelun ollessa 90 minuutin jälkeen tasatilanteessa pelataan 2x15 minuutin jatko-ottelu. Tilanteen ollessa jatko-ottelunkin jälkeen tasan, käydään rangaistuspotkukilpailu.


Kumpi lunastaa paikkansa auringossa?


FC Lahti A – NJS 31.3.2018 kello 13.00 Kisapuistossa!

Tilastot

4 - 1

NJS
(2-1)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi