27
HUH
16.30
FC Lahti A, P20 SM

FC Reipas Lahti - KuPS  

Kisapuisto Stadion TN

Otteluraportti: FC Lahti A avasi SM-sarjan tasapelillä

FC Lahti A avasi SM-sarjan 2-2-tasapelillä aurinkoisessa Kisapuistossa Kuopion Palloseuraa vastaan. FC Lahden maalit merkittiin Irfan Sadikille ja Osmo Lösöselle. Kuopiolaisilta onnistuivat Ilari Kekäläinen ja Miro Siltavuori.


Ottelun ensimmäinen jakso oli hienoista kuopiolaishallintaa. FC Lahden maalilla pelannut Joona Halla joutui töihin, mutta poimi varmasti jokaisen pallon. Myös toisessa päässä pelannut Hemmo Riihimäki torjui varmoin ottein.


Hieman ennen taukoa Lahti käytti ainoan paikkansa tehokkaasti. Emil Yildirim vapautti Pyry Lampisen laidalta. Lampinen laittoi matalan, kovan ja kierteisen pallon maalille ja Irfan Sadik jatkoi pallon verkkoon ja Lahden 1-0-taukojohtoon.


Toisella jaksolla KuPS otti ottelun ohjat selvemmin käsiinsä. Vain viisi minuuttia oli kulunut, kun joka puolella kenttää läpi ottelun vaarallisena ollut Martin Korvela keskitti ja Ilari Kekäläinen pääsi puskemaan vapaasti ottelun tasoihin. Heti maalin jälkeen molemmat maalivahdit joutuivat perä perää venymään kertaalleen huipputorjuntaan.


Ottelun viimeiset 20 minuuttia olivat tapahtumarikkaita. Ensin KuPS siirtyi johtoon, kun Miro Siltavuoren komea kaukolaukaus upposi Lahden maalin yläkulmaan. Hetkeä myöhemmin Lahti tasoitti kulmapotkusta, kun Osmo Lösönen nousi korkeimmalle ja puski pelivälineen sisään. Vaikka maaleja ei enää nähty, joutuivat molemmat maalivahdit venymään useaan otteeseen. Lisäksi kuopiolaisten Taneli Hämäläinen puski kertaalleen tyhjästä maalista ohi ja FC Lahden Topi Haatainen purjehti koko puolustuslinjan läpi ja ampui tolppaan.


Tasapeli nostaa lahtelaiset lähtöpisteiden kanssa jo kolmeen pisteeseen. KuPS puolestaan johtaa sarjaa. Seuraavana FC Lahti A kohtaa 4.5. Vantaan Jalkapalloseuran vieraskentällä. Seuraava kotiottelu on 11.5. jolloin Kisapuistoon saapuu KaaPo.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi