30
TOU
13.00
FC Lahti A, P20 SM

FC Reipas Lahti - SJK  

Kisapuisto Stadion TN

Otteluraportti: FC Lahti A ja SJK jäivät maalittomaan tasapeliin

FC Lahti A ja Seinäjoen Jalkapallokerho tasasivat pisteet ASM-sarjan ottelussa tuulisessa Kisapuistossa. Ottelu päättyi maalittomaan tasatulokseen.


Ottelun alku oli SJK:n hallintaa. Lahti ei ensimmäisellä jaksolla saanut ainuttakaan kontrolloitua hyökkäystä. Myös SJK:n hyökkäyspeli oli huolimatonta. Ainoastaan jakson puolivälissä SJK sai nopealla vastaiskulla maalipaikan. Topias Uusi-Autti pääsi ampumaan, mutta Lahden maalilla pelannut Joona Tiainen torjui pallon kulmaksi. Kulman jälkitilanteesta pallo pomppi suoraan Matias Vainionpäälle, jonka veto kuitenkin painui lähemmäs Kisapuiston tenniskenttiä, kuin maalia. Näin ollen tauolle siirryttiin SJK:n hallinnasta huolimatta maalittoma.


Toisen jakson alussa Lahdella oli hyvä vartti. Heti jakson alkuun Nestor Kauppinen ja Ville Jokela pelasivat hyvän seinäpelin ja Jokela pääsi keskittämään. Rene Bister oli kärppänä paikalla ja puski pallon suoraan SJK-maalin pystytolppaan. Myös tunnin kohdalla Lahti oli lähellä onnistua. Jokela leikkasi hyvin sisään ja ampui tulisen kudin noin 20 metristä. SJK:n maalissa pelannut Aleksi Luoma torjui pallon vaivoin kulmaksi.


Tunnin pelin jälkeen ote kääntyi jälleen seinäjokisille. Vaihdosta tullut Antti Torniainen pääsi ampumaan ensimmäisellä kosketuksellaan, mutta hyvän ottelun pelannut Joona Tiainen venyi torjuntaan. SJK:n prässipeli oli myrkkyä lahtelaisille, mutta topparipari Matias Niuta – Osmo Lösönen katkoi tarvittavat pallot puolustuspäässä.


Ottelun lisäajalla Lahti sai vielä luotua painetta. Lassi Kovalainen ampui kauniin laakapallon, joka oli yllättää Aleksi Luoman. Luoma kuitenkin sai sormenpäitään hieman väliin ja tuloksena oli kulmapotku. Kulmasta Mastokaupungin ylpeys sai vielä hyvän hässäkän SJK:n maalinedustalle, mutta yksikään mustapaita ei saanut punnerrettua laukausta.


Tasapelipisteellä Lahti kahdeksaan pisteeseen. Se oikeuttaa tällä hetkellä kuudenteen sijaan SM-sarjassa. Seuraavana FC Lahti A kohtaa 9.6.2019 vieraskentällä sarjan kärkipaikoilla keikkuvan Atlantis FC:n.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi